За Андреа можем да кажем, че е една от кралиците на Instagram. С нейните над 314 000 последователи, инфлуенсърката знае тайната на перфектния кадър, облекло и грим, гарантиращи хиляди харесвания. Знае и как се правят гафове с Photoshop-а.

В най-новата си песен Андреа си партнира с колегата си Крум за емоционално парче, което са кръстили "Мен ми стига". То беше доста очаквано от всички нейни фенове, но те останаха малко разочаровани.

Причината за това е, че Андреа не се появява в клипа. Да, феновете ѝ са категорични - парчето е едно от най-добрите в кариерата ѝ изобщо, но... "Песента си е дуетна и не знам защо само Крум гледаме на кадрите", коментират почитатели.

 

 
 
 
View this post on Instagram

Ще видиш какво е ????

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

В крайна сметка Андреа реши да отговори на феновете си и го направи в story.

"Скъпи приятели, знам, че очаквахте да участвам в клипа. Но поради липсата на работоспособност и концентрация през последните месеци, не можах да оправдая очакванията ви докрай", пише тя.

Това със сигурност е озадачило последователите на Андреа, защото винаги изглежда на гребена на вълната на живота в своите снимки. Тя е винаги на екзотични места, обградена с лукс.

Впрочем в последно време певицата често отговаря на въпроси на фенове в Instagram, като сред въпросите нерядко има и такива от лично естество.

В една от последните сесии стана ясно, че тя няма мъж до себе си, а на въпроса дали иска да има деца, отговори с категоричното "Да", макар че отговорът беше придружен с рисунка на жена, прегърнала празен силует на мъж.