В година като тази, щастливите моменти се оценяват повече. А какво по-голямо щастие от това на бял свят да се появи нов живот. 

2020 година бе белязана от пандемията от COVID-19, но и много детски гласчета проплакаха в родилните зали. Звездни бебета се раждаха през цялата година.

Годината за Енджи Касабие започна с раждането на първородния й син. На 14 януари на бял свят се появи малкия Райън. Новината бе съобщена през социалните мрежи на диетоложката.

Енджи Касабие стана майка, роди син!

Дъщерята на Данчо Караджов стана майка за втори път. Лора и бащата на бебето – Марсел се спряха на името Матео.

Лора Караджова стана майка за втори път

На 15 юни Биляна Лазарова обяви, че на бял свят се е появила първата й рожба. Момченцето е кръстено на бащата му – ММА бореца Ангел Исакиев. Едва три месеца след родилните мъки, певицата обяви, че се разделя със спортиста, не след дълго се появи и нов мъж в живота й.

Биляна Лазарова стана майка за първи път

В края на същия месец плеймейтката Ася Капчикова стана също майка. Не едно, а цели две бебета радват младата мама. Близнаците са момченца, а избраните за тях имена са Ивиан и Ианик.

Ася Капчикова стана майка, роди близнаци!

Луиза Григорова и съпругът й Мартин Макариев станаха родители на момченце на 28-ми септември. Името на бебчето, което избраха младото семейство, е Бран, а за появата му на бял свят сподели младата майка със снимка в Instagram.

Луиза Григорова роди. Бран – синът й! Фенка на Game of Thrones ли е?

Съпругата на Християн Гущеров – Светлана стана майка за втори път. Плейметката роди син, който носи името Добромир. Християн и Светлана Гущерови имат и дъщеричка, която носи името Анелия - Добромира. Разликата между двете деца на фамилията е година и девет месеца.

А тя взе, че роди! Светлана дари Гущеров със син, стана мама за втори път

На 11-ти декември Петя Дикова и Илиян Любомиров станаха родители за втори път. Момченцето, също като брат си Александър, се ражда истински юнак - 4140 г и 54 см. Новият член на семейството се казва Илиян и носи името на баща си. Младите родители все още крият от медиите новия член на семейството.

Петя Дикова стана майка за втори път