Преди година Койна Русева предизвика истински фурор в социалните мрежи със снимки от своята лятна почивка, на които позира пред фотографския обектив в черен бански костюм от две части, разкриващ завидната й фигура.

Тогава почитателите на блондинката изразиха възхищението си към стегнатото ѝ тяло, способно да засенчи дори и по-младите й колежки.

Сега, спазвайки традицията, тя показа, че за последните 12 месеца абсолютно нищо не се е променило... Отново е август и 50-годишната актриса, която е майка не на едно, а на цели три деца, още веднъж успешно нажежи виртуалното пространство със свои кадри.

От няколко дни насам тя разпуска по нашето Черноморие в компанията на свои приятели, но междувременно не спира да споделя избрани мигове от престоя си, с които радва своите фенове.

Но онова, което определено разбуни духовете, бе последвалото провокативно изображение, показващо звездата от "Скъпи наследници" в гръб, облегнала се на стена, като е захвърлила дрехите си настрана и стои пред погледа на зрителя единствено по черни бикини.

Вижте!