На  празника на Св. Неделя на 7.7.2020г.  Неделина била изненадана от мъжа си – бизнесмена Йордан Петров, който я повикал на среща. На уреченото място я чакал лъскавият подарък, гарниран с червена панделка.

Неделина онемяла от вълнение и радост. В първия миг не знаела как да реагира, но обсипала любимия си с целувки и благодарности. Последователите й в мрежата отбелязват, че  в повторението в числата на датата и годината не е случайно и е щастлив знак.

Неделина Цанева, която е носителка на изключително много титли за красота, сексапил и провокация се похвали с новата придобивка в социалните мрежи. „My new babay”, написа тя.

Cъc cъпpyгa cи – Йopдaн Πeтpoв ce зaпoзнaвa минaлaтa гoдинa и мaлĸo cлeд тoвa двaмaтa ce oжeниxa нa пищнa цepeмoния. A пo-ĸъcнo Цaнeвa cтaнa и „Mиcиc Бългapия 2019”.

Двамата живеят в Благоевград. В последно време красавицата  избягва светската шумотевица, но  дефилира на престижни модни събития, занимава се с благотворителност. Освен това заедно с мъжа си управлява автокъща и е на мнение, че жените трябва да работят и да се занимават с нещо, но мъжете трябва да са по-успешни.

Неделина Цанева – Лина направи и своя ударен певчески дебют в попфолка с песента  „Черен рай“ , която се превърна в тотален хит. В момента работи по нов проект, с който скоро ще зарадва феновете си.