Социалната изолация е момент, в който много хора преоткриват дейности, които до сега не са предполагали, че могат да вършат. Поредното доказателство за това е поп изпълнителят Миро, който се преобрази в строителен работник.

Съвсем скоро певецът се зае със сглобяването и зидането на барбекю. Миро сам се похвали с направеното от него, като качи няколко снимки в личните си профили в социалните мрежи как двамата с неговия приятел Стенли зидат барбекю на двора. Миро е изключително горд с направеното от него, а над снимките е написал: "Айфеловата кула на моя опит в сглобяването... Останаха две парчета екстра".

Коментарите от феновете не закъсняха, а повечето похвалиха любимеца си за добре свършената работа, пише Телеграф. По всичко личи, че социалната изолация се отразява много добре на певеца, тъй като той продължава да преоткрива себе си. "Не вярвам в социалната дистанция, а и тя е само физическа. Именно сега става ясно що за общност сме", споделя Миро в свое интервю. 

Молитвите му тук и сега са не по-различни от тези, които отправя винаги към Бога. "Разговарям по всяко време с него и това е напълно нормално, макар да има хора, които не го разбират. Трябва да благодарим за всичко в този прекрасен свят, който ни е даден от Бога", допълва музикалната звездата.