Само две седмици са минали от старта на риалити предаването "Игри на волята" и вече се очертава голям фаворит на зрителите в лицето на Марешка Глущук.

Плеймейтката шокира фенове и участници в шоуто с победата си в първата женска капитанска битка преди дни, в която успя да издържи над един час и 15 минути увиснала на дърво.

Триумфът на Марешка в състезанието донесе кафе за целия й отбор, но освен това накара останалите риалити герои да я припознаят като силен съперник и заплаха за голямата награда.

Красавицата с руски корени е един от най-интересните участници в новото предаване. Раздава се във всички битки и демонстрира огромен хъс за победа. Само за малкото епизоди, които са излъчени, вече видяхме тя да си разменя остри реплики с Йоана и Веселин – нейни съотборници от племето на красивите Славяни.

Особено впечатление прави и нейната лична история, разказана още в първия епизод, но продължава да бъде силно коментирана в обществото и социалните мрежи и до този момент.

Марешка е родена на 13 февруари 1996 година във Варна, но родителите й са от Чечня.

"В момента съм фотомодел. Участвала съм в конкурса "Мис Плеймейт". Всъщност, тези еротични фотосесии са моят крясък за свобода. Искам да кажа на целия свят и на семейството ми – аз съм свободна жена, а не нечия собственост", разказва историята си самата тя.

Плеймейтката е израснала в пълен патриархат. По думите й такива са законите в чеченските семейства и тя е изпитала жестокостта им и като дъщеря, и като съпруга.

"Омъжих се едва на 15 години. Мъжът ми, чеченец, ме открадна и бях на 16 г., когато му родих син. Живеехме в една стая с цялото му семейство – мизерията беше ужасяваща, но тя далеч не беше най-гадното. Търпях непрекъснат тормоз, бях слугиня, която през деня мълчаливо търпеше всичките унижения, а нощем той ме изнасилваше, докато родителите му спяха на съседното легло. Те си мълчаха и аз също мълчах.

Но и това не беше най-голямата перверзия. Това, което ме убиваше беше, че ми забраняваха да милвам и да гушкам сина си. Такива са техните обичаи, защото мъжът трябва да стане суров и корав. А той беше просто едно бебе, моето бебе! Това е извратено и жестоко", сподели атрактивната блондинка.

Според Марешка родителите й изобщо не са я подкрепяли, а дори напротив.

"Най-много ме нараняваше как ме проклинаше и обиждаше майка ми. Исках да бъда пребита, но да спре да го казва. Че съм грозна, черна, нищожество, хлебарка и к*рва… на 7-годишно дете", твърди красавицата.

Когато решила да сподели на баща й, че страда и иска да избяга, той я заплашил, че ако посрами семейството й, ще я намери където и да е и щял да я убие.

"Въпреки страха, реших да избягам. По-лошо чувство от страха няма. Той те парализира. Превръща те в животно. Взех една раница и тръгнах. Оставих сина си, защото с бебе на ръце, едва ли щях да успея. Не съм го виждала от 3 години и вероятно скоро няма да го видя, но знам, че някой ден той ще ме намери", разказа още във визитката си Марешка.

След всичко, което е преживяла тя разбрала, че свободата е всичко.

"Възпитаваха ме на послушание без вода, без храна, три дни свита в ъгъла на пода, без да разговарям с никого, но не можаха да ми вземат свободата. Участвам в “Игри на волята”, за да докажа на всички жени, че винаги има изход", настоява блондинката.