Майката на Сузанита - Шенай Мурад написа пост в социалните мрежи, след като дъщеря й даде телевизонно интервю, в което разказа за борбата с наркотиците, която води. Ето каква казва тя: 

Мили хора, това, което преживяхме, беше страшно, но по-страшното е, че има много млади хора зависими от тези проклети наркотици, ще разберете много скоро за още колко млади жертви, което е по-страшно от короната.

За вируса всеки говори, но за наркотиците нищо не се прави. Дискотеките са пълни, печалбарството е огромно и много хора си затварят очите пред този сериозен проблем.

Нека има постоянен контрол сред места, където се събират младежи, говоря от 12-годишни нагоре. Да ги проверят, ще се побъркате за каква статистика става въпрос.

Да убиеш някой, искайки да станеш по-богат. Главата не ми побира. Знам, че има много хора, които ще нападат дъщеря ми, ще нападат мен и баща й, но искам да кажа каква горда майка съм с двете ми прекрасни, откровени, честни, силни деца.

Няма по-смела постъпка от това да признаеш грешката си пред цяла България, не само пред семейството си и да се бориш да се оправиш. Браво мами, бъди силна и все така откровена и бореща се, каквато си била винаги. Обичам Ви деца мои.

Намерих утеха в забранените субстанции ВИДЕО

Преди по-малко от месец 17-годишната певица Сузанита излезе от клиника за наркозависими. Тя реши да разкаже своята история по Нова. Сузанита не скрива нито една подробност от миговете, през които е преминала.

До какво води известността и как „розовите” мечти могат да се превърнат в кошмари, вижте в откровената изповед на младата певица.

„Случи ми се нещо доста неприятно. Съвкупност от неприятни моменти и тогава търсех утеха. Намерих я в забранените субстанции”, сподели Сузанита.

Певицата посочи, че има смелостта да застане пред камера и да разкаже за всичко преживяно. „Сега съм напълно чиста, но не мога да кажа, че вече съм независима. Това изисква време. Бях само месец в клиниката и не твърдя, че съм излекувана. Продължавам, като посещавам дневен център”, каза още тя.