Балканският шампион по културизъм от отбора на бедните във "Фермата" Тихомир Рангелов избра да се бори за оставането си в шоуто в дуел с треньора на звездите Сами Хоссни от отбора на богатите, който е бивш национал по плуване.

Едрогабаритният Тихомир, който влезе в предаването с визитка на открит гей, се спря на нашенеца с египетска кръв заради перфектната му физическа форма.

"Искам силен, равностоен мъжки дуел, а и двамата ще направим зрелище за зрителите", аргументира избора си Рангелов.

Хоссни е запален сърфист и предприемач, построил е бизнеса си върху съвети за балансирано хранене и перфектен тренировъчен режим. Живял е в Бразилия, Испания и САЩ.

Той прие с ентусиазъм факта, че излиза на арената на третата седмица от престоя си в шоуто.

"Когато се сблъскахме с Тишо на ратайските битки усетих много готино сървенование между нас, сега ще е още по-мащабно и яко за гледане", каза той.

Английската възпитаничка Елизабет Илчева изрази чисто воайорско удоволствие от предстоящия сблъсък на титаните.

"Хора, ще се изкъпя и ще си сложа грим специално за дуела! Ще бъде велико да видим един до друг тези изваяни от мускули мъже!", посочи тя.

За Тихомир дуелът със Сами е въпорс на чест, след като понесе чудовищно поражение от хомофоба Иван Милин в дуела за място във "Фермата" на самия старт на предаването.

Въпреки наднорменото си тегло бизнесменът от Разлог би културиста с 10:0, но сиромаси и чорбаджии решиха да го оставят в играта по милост.