Кубрат Пулев защити бившата си - Андреа след разрализия се скандал между нея и собственикът на "Пайнер" Митко Димитров.

Преди дни, след концерта на "Планета", оставил много фенове разочаровани заради отсъствието на големите имена на попфолка, Андреа коментира оттеглянето на певци от музикалната фирма.

По думите на изпълнителка много нейни колеги изпитват страх да прекратят договорите си с Митко Пайнера, тъй като той е "алчен човек, който ги манипулира и всячески драпа да държи монопола над всички заведения" и ги "ограбва с по 30, 40, 50 и дори 60% от хонорарите от участия и 100% от авторските права и дигитални продажби".

Логично Митко Пайнера отговори мигновено. Според него Андреа е решила да напусне компанията преди 4 години, но от 2 години насам не спира да търси контакт и начин да се върне обратно. Той твърди още, че коментарите й за концерта на "Планета" са излишни, тъй като името й вече не се свързва с фирмата.

"Търсим обяснение за твоята неистова страст да обругаваш и фирмата, и хората, с които допреди 4 години си била в екип! Очевидният извод е – завистта. Завистта към успеха на всички нови имена, които вече те изпревариха, а другите пък са вече недостижимо далече напред. Прави, каквото моралът и съвестта ти смятат за допустимо. Място за теб в "Пайнер" няма!", категоричен е Митко Димитров.

След това словесната престрелка и Андреа публикува отговор на писмото на бившия си работодател.

Скандалът се разраства: Андреа направи на пух и прах Пайнера!

"А относно съобщенията, които ти написах, бяха с цел да се примирим ! Но не и да се върна в залязващата ти фирма ! Исках да ти дам процент за да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят", отвърна певицата на нападките му.

И докато онлайн войната между двамата привлече редица фенове на попфолка у нас, коментиращи бурно случващото се, в защита на Андреа се появи и нейният бивш приятел Кубрат Пулев.

В своя Facebook профил, той цитира постът на Андреа, провокирал цялата дискусия, добавяйки следното: "Понеже, без да искам, съм много запознат по темата почти, колкото в бокса, няколко думи за един харесван от мен български музикален жанр!", започна спортистът и допълни, че бившата му изгора е "една от малкото смели и непримирими изпълнители, която се опълчи на осакатяването на жанра и затова успя да го популяризира и в чужбина".