Точно една седмица е срокът, в който рапърът Криско трябва да направи проект от А до Я – текст, музика и клип... И то кючек.

До тук се стигна, след като Николаос Цитиридис заяви в ефира на bTV, че хитмейкърът от Габрово не може да направи песен с такъв тип ориенталско звучене.

"Снощи този младеж Цитиридис ми каза: „На бас, че не можеш да направиш кочек!” Кой не може, бе? Дръж ми бирата. За една седмица ще направим с Галена най-бесния кючек съществувал някога. Ще ми казва той, че не мога... На габровец не се говори така", написа в социалните мрежи Криско.

Той уточни, че парчето ще е готово още този петък. Що се отнася до участието на поп-фолк дивата Галена – тя се самопокани в проекта.

"Ден втори от седем. Имаме идея за текста, започваме да правим музиката. Който може да прави музика и иска да се включи, може да ни помогне. Бийтмейкърите да правят кючеци за един ден и да ми ги пращат", призова той от профила си в Instagram.

Той попита феновете си и кои са им любимите кючеци, защото така ще може "да се ориентира".

А те чакаха втора подкана и го риентираха: "Кораба", "Помпа", "Рамзи", "6 без 10", а и кючеци с нетрадиционни имена, като "Дарт Вейдър" и "Покемон кючек".

Припомняме, че Криско и Галена вече могат да се похвалят със съвместен хит. Една от най-въртените песни по радиата това лято беше дуетът им "Красиви лъжи".

С нея рапърът си спечели негативни коментари от някои меломани заради това, че е залитнал към чалгата. Парчето обаче е смесица между стиловете на Криско и чаровната брюнетка.

Песента се прие доста добре от любителите на лекия жанр. Пък и… всичко е пари, нали?