Настроението на вечно усмихнатия Константин вчера бе помрачено. Беше му съобщено, че влиза в бройката на заразените с коронавирус у нас. 

Изпълнителят на "107 дни" имал установен контакт със заразен с китайския вирус и се наложило да се теста той, съпругата му и двете им деца, пише Блиц. Пробите на семейството на Коцето са взети от медицински екип лично в дома му.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Едно огромно благодаря????(подробности и инфо по другата тема-утре????)

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7) on

На бързия тест показало, че певецът е заразен с коварния вирус. Очаква се да излезе резултатът от PCR-а, за да бъде сигурна диагнозата. Дотогава певецът с най-лиричния глас се е изолирам в къщата си и е преустановил всичките си контакти. 

Коцето сподели интересно видео, в което благодари на почитателите си, че са толкова активни в социалните мрежи и се похвали, че вече има 200 хиляди последователи в Инстанграм. На клипчето се видя, че в къщата му обикаля дегизирана жена, която извършва някакви проби. Именно тогава са взети бързи тестове на него и семейството му, които са се оказали положителни. 

Със сигурност резултата от PCR-а ще разберем от профила на Константин в Инстаграм, където напоследък той споделя всяка своя крачка с верните си почитатели.