"Днес е първият ден, в който мисля и виждам по-ясно, след инцидента в сряда. За щастие последствията не са много сериозни, но състоянието ми все още е лошо. Всички, които ме познават обаче знаят, че не от физическата болка, а за отменения концерт ме боли най-много".

Това написа във своя Facebook профил певецът Ивайло Колев, който беше пребит във входа на жилищна кооперация в столичния кв. “Овча купел” миналата седмица.

Той благодари за съпричастността и подкрепата на всички негови колеги от гилдията, на своите приятели, почитатели и журналисти и обеща съвсем скоро да отговори на всички въпроси.

Припомняме, че към момента не е ясно какво точно се е случило. Колев беше нападнат от група мъже, но към момента отказва да даде каквато и да било информация за случилото се.

В същия ден, в който беше нападнат, изпълнителят трябваше да пее пред публика в столичен клуб. Концертът обаче беше отменен.

“Заради многото спекулации и догадки, се обръщам към всички медии с молбата да изчакат офицалното ми изявление, както и официално повдигнато обвинение от органите на реда, които вършат перфектно своята работа по случая и вече имат заподозрени", призова Колев.

А той – мълчи! Защо се е случил побоят над певеца Ивайло Колев?

Тумба нападна певеца Ивайло Колев! Той - в болница! Концертът - отменен