Джеймс Мидълтън – братът на херцогинята на Кеймбридж, намира креативни начини да поддържа нещата интересни по време на карантината и даде шанс на последователите си да надникнат зад стените на дома му.

В профила му в Инстаграм може да видите изискани вечери с кучетата му и много кадри на искрената му обич към четириногите му приятели. А тази седмица видяхме и видео, в което ставаме свидетели на невероятната му трансформация! Джеймс е документирал как избръсва брадата си за първи път от седем години и прави изненада на годеницата си с новия си неузнаваем вид.

В началото той споменава сватбата си с Ализе Тевен, която беше отложена на фона на пандемията:

„Ализе и аз трябваше да се оженим – всъщност точно този месец – а тя никога не ме е виждала без брада, така че реших, че е време да ѝ покажа какво има зад брадата. Всъщност най-много се притеснявам, че тези момчета може да не ме познаят след това“, добавя Джеймс, погалвайки едно от многото си кучета. „Кажи довиждане!“

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

It’s been 7 years since I last shaved ???? so I decided to surprise Alizee...

Публикация, споделена от James Middleton (@jmidy) на

След това на забързан каданс виждаме как Джеймс избръсва брадата си и показва гладкото си лице, а голямата изненада е, когато се приближава към Ализе, която е седнала във вътрешния двор с родителите на Джеймс – Карол и Майкъл. Веднага щом го вижда без брада, тя скача от стола с радостен вик: „Толкова е странно! Дори когато те целувам е различно!“, споделя edna.bg.

Двойката се сгоди през октомври 2019 г. Джеймс се запознава с Ализе, която е финансов анализатор, през 2018 г. в клуб в Южен Кенсингтън, след като тя поздравява неговия кокер шпаньол Ела.