Риалитито "Игри на волята: България" започна и събитията там се развиват толкова бурно, че съвсем скоро ще имаме първи изгонен от надпреварата.

Засега няма никакви изгледи това да бъде Марешка, но бързаме да ви я представим. Защото историята ѝ е колкото страшна, толкова и впечатляваща.

Марешка Глущук е родена през 1996 г. във Варна, но родителите ѝ са чеченци. Израства в Чечня и е омъжена едва на 15 години. На 18 ражда сина си Амир.

В семейството на мъжа ѝ е била постоянно унижавана и обиждана, като дори не са ѝ позволявали да се радва на детето си, за да израсне като корав мъж. Вечерно време мъжът ѝ я насилвал, пише Дарик.

Марешка не намирала разбиране и в семейството си. Още от малка майка ѝ я обиждала и ѝ казвала, че е най-грозното същество. Баща ѝ пък ѝ казал, че ако избяга от семейството на мъжа си, ще я намерят и ще бъде заклана.

Въпреки това Марешка избягала от Чечня и дошла в България само с дрехите на гърба си.

За да демонстрира свободата си станала модел и дори се снимала за Playboy. Баща ѝ разбрал и я карал да си смени името, защото била срам за семейството.

Лелите ѝ пък го увещавали да я примами в Чечня, за да я убият.

Мареша определя живота си преди да приеме християнството като ад. Ходила забулена, нямало право да носи парфюм, а да говори с мъж било напълно забранено.