Английската възпитаничка Елизабет Илчева, която миналата седмица във "Фермата" стана жертва на физическо насилие от съотборника си Иван Милин, се окопити след изгонването на агресора от шоуто и започна да проявява съвсем нови способности, преобразявайки обора на чорбаджиите в декор на комедия с еротични елементи.

Брюнетката, която влезе в шоуто със заявката да се свърже с корените си и да разучи народопсихологията на българина, бе избрана за ратай от фермера на седмицата Мариана Маринова.

Организаторката на конкурси за красота дипломатично я комбинира със софтуерния милионер Митко Караиванов.

Илчева скочи в сандък от реквизита и бе готова да го превърне в легло, което да я изолира от най-големия й враг – миризмата на овцете.

На няколко пъти тя бе пред припадък, захвърляше лопатата и притичваше към багажа си, за да си направи защитна маска, напоена с етерични масла. Въпреки дискомфорта и сълзите, Илчева не позволи на друг да поеме тежестта по работата й с животните.

"Гледай, тук даже пилон има!", завъртя се похотливо край една от гредите Бети, а Митко я подкачи: "Внимавай да не паднеш при пръча!"