Кумата на семейство Петканови - Джулиана Гани и половинката й Илиян Найденов, бяха на репетиции по родителски грижи, съпровождани от Александра и Даниел.

Те гостуваха в дома им в тузарския пернишки квартал "Делта Хил", популярен като "Бевърли Хилс" – кварталът на богатите. Къщата е на два етажа и е обзаведена с най-скъпите мебели.

"Новото, което научих е, че трябвало да сложа спирачка на количката, когато я оставя на път с наклон! Нищо де, проба грешка! Между другото скоро отиваме за количка на нашия бебешок", пише бъдещата майка, цитирана от TrafficNews.

Съвсем скоро пловдивчанката и фитнес инструкторът ще станат родители за първи път и явно са решили да натрупат ценен опит при сем. Петканови, които се справят прекрасно с отглеждането на малкия Габриел, който вече е истинска Instagram звезда.

Джулиана и Илиян също не им отстъпват и от скоро дори имат собствен влог, в който редовно публикуват клипчета от пътешествията и живота си. Бъдещата майка вече навлиза в 8-мия месец и наедрялото й коремче доста личи.

Въпреки това, Джулката е в перфектна форма и се храни здравословно, с което набавя ценни хранителни вещества за себе си и бъдещото си дете.

Джулиана Гани за бебето, нетърпението и за страха: Дали ще се справим?