“Дълго време се опитвах да скрия, но беше трудно, бременна съм в седмия месец”. Това обяви тази вечер в предаването “Маскираният певец” по Нова тв самата Джулиана Гани. Тя изгуби състезанието след първото си изпълнение в шоуто.

“Доста суетна съм и казвах, че съм на процедури. Така опазих тайната, че участвам в шоуто”, отговори Гани на въпрос на водещите Рачков и Зуека.

Пловдивчанката е вторият изпълнител, който напуска шоуто.

Джулиана Гани и нейната половинка Илиян Найденов се завърнаха от поредното си околосветско пътешествие преди две седмици. Двойката прекара в една от най-екзотичните дестинации Мексико, където си направиха колоритен образователен тур и посетиха най-интересните дестинации. 

През цялото време от престоя си, те споделяха цветни и колоритни снимки от пътешествието си със своите последователи, като се надяваха да успеят поне малко да ги докоснат до преживяванията им там. 

 

Наскоро пловдивчанката публикува меко казано "зловещи снимки" в личния си профил. На тях, тя позира обезобразена и не, кадрите не са заснети за някой филм на ужасите, а в подкрепа на кампанията "Не на насилието над жени". 

За огромно съжаление, много жени ежедневно се сблъскват лице в лице с този голям проблем, живеейки в постоянен страх, че изживяното може да се повтори, а виновниците отново да останат безнаказани. 

Принудени на мълчат, заплашвани и малтретирани, жените, превърнали се в жертва на изнасилване или домашно насилие  продължават да живеят по този начин и дори се примиряват с начина си на съществуване. 

"Аз заставам твърдо зад тези жени! Не трябва да търпят насилието, само защото са омъжени или имат деца от даден мъж. Трябва да пазят себе си и женското си достойнство и да не се поддават на мъжките манипулации. С тези снимки напълно подкрепям жените, които са жертва на насилие" - споделя Джулиана Гани.