Дженифър Лопес е на една от кориците на декемврийския брой на списанието GQ Man of the Year. Заради всичките ѝ успехи през годините, няма спор, че Джей Ло може спокойно да се нарече Икона на нашето време.

Точно затова и списание GQ ѝ отдава тази чест в последното си издание за годината. Изпълнителката не само краси корицата на броя, но и разказва и за най-важните решения в кариерата си, между които попада и участието ѝ в "Да свалиш Уолстрийт", където тя играе стриптийзорка.

"Правя неща, защото ми харесват. Не получих много пари за филма. Направих го безплатно и дори го продуцирах. Инвестирах в себе си", признава пред GQ актрисата, като допълва, че героинята ѝ наистина е успяла да я вдъхнови, защото също като нея, е постигнала всичко сама и с много труд.

Най-голямата гордост обаче на Лопес е това, че филмът е изцяло направен от жени, пише lifestyle.bg. "Тук са жени продуценти, жени режисьори, жени сценаристи и главните роли са изиграни изцяло от жени".

Джей Ло не пропусна да коментира и бъдещата си изява на Супербоул през 2020 г. в Маями, където ще си партнира заедно с Шакира. Тя призна, че за нея е невероятно, че две латиноамериканки ще заемат централно място в програмата на събитието.

"Това, което можем да направим с тези 12-14 минути, е да накараме хората да разберат, че ние имаме място в тази страна. Мисля, че може да се получи едно невероятно забавление", завършва Лопес.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

Jennifer Lopez is GQ's Icon of the Year. See all the photos and read @JLo's #GQMOTY cover story at the link in bio.

A post shared by GQ (@gq) on