Джей Ло си е Джей Ло - дори на 50! Дженифър Лопес е една от най-привлекателните жени в света и не спира да го доказва. Акрисата лесно събира погледите и одобрителните коментари на мъжката аудитория, без да полага усилия,

Навръх Коледа 50-годишната латино дива за поред път показа, че дори само една нейна снимка може да накара над 3 милиона души да приковат очи в нея. На 25-ти декември тя публикува в официалната си Инстаграм страница кадър, заснет от нейния годеник Алекс Родригес. На него Джей Ло позира до автомобила с марка Porsche, който нейният любим ѝ подари за тазгодишния ѝ юбилей.

Актрисата е облечена в прилепнал по тялото ѝ спортен екип в две части, който е в тематичния за празниците червен цвят, подхождащ идеално на превозното средство, до което стои. Фотографията е направена в Маями, след посещението ѝ на фитнес залата, в която поддържа перфектната си фигура, пише dir.bg.

"Скъпи, навън е горещо", гласи посланието, което е препратка към популярната коледна песен "Baby It"s Cold Outside", само че заради високите градуси във Флорида, Лопес е сменила една от думите в текста.

По-късно двамата позволиха на почитателите си да надзърнат в дома им и да усетят приповдигнатата атмосфера, поздравявайки ги за празника с тяхна снимка, на която двойката, облечена в еднакви карирани пижами в червено и черно, се целува пред украсената елха.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Baby, it’s warm outside.❤️ #ChristmasInMiami #ChristmasEveSleigh ????: @arod

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на