Разтърсващо признание за най-трудния и мрачен период от живота си направи единият от водещите на "Фермата".

Иван шокира състезателите и зрителите в шоуто с драматична изповед за развода с първата си съпруга Вихра, вдъхновен от смелостта на участничка в шоуто.

Решението да разкрие истината за миналото си той взе, след като домакинята Красимира обяви в ефир, че ще напусне мъжа си.

Атлетичната красавица и майка на малко момченце предприе тази крачка с обяснението, че не е щастлива в брака си и иска да започне живота си отначало.

Красимира от "Фермата" взе тежко решение – напуска мъжа си!
Междувременно тя откри любовта в лицето на един от фермерите - младият бизнесмен Митко Калайджиев.

"Съпричастен съм с теб. Припознах се в това, което ти се случи тук. Същото се случи и на мен преди около 10 години. Изведнъж установих, че има много неща, които не са наред и в живота ми, и в духа ми, и сгромолясах всичко", каза Иван.

От руините той излязъл подкрепен от новата си любов - Ирина Тенчева.

"Жената, с която съм в момента, също сгромоляса всичко старо в нейния живот, събрахме се и построихме нещо ново", допълни екранният партньор на Андрей.

От своя страна домакинята Красимира също призна, че е преживяла катарзис.

"Когато влязох във "Фермата" бях един човек, тръгвам си като съвсем различен. Новият човек ми харесва повече. Направих много важни неща в шоуто – и за себе си, и за живота, който ме очаква", заяви Красимира, която напуска стопанството, след като загуби дуела с Елизабет.

Вместо сбогом, тя поиска прошка от всички, които е наранила извън фермата и помоли за подкрепа онези, които все още я обичат.