Това шоу е много различно от всички формати, в които съм участвала, защото е загадъчно, скрито, можеш да си това, което не си. Единственият дискомфорт е, че трябва да лъжеш. Не можах да измамя най-близките си…

Това обяви Невена Цонева , която беше в образа на Булката в предаването "Маскираният певец".

"Алекс Раева се усети първа, че съм аз. Булката вече ми е прякор, викат ми "Булче". Сраснах се с този костюм. Беше много хубаво и това беше преживяване, а не просто участие във формат за реклама", сподели тя пред Нова тв.

На финала на шоуто, след като маската на Булката падна, Маги Халваджиян излезе на сцената и разкри, че изпълнителката е погребала баща си, починал от коронавирус, часове преди да излезе на сцената.

"Не искам да коментирам личния си живот. Ще кажа само, че този период ме научи на много неща и ме изгради точно заради това. Аз се радвам, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и заради баща си", сподели Цонева.

"Баща ми е музикант. Благодарение на него започнах да пея. Първият път, в който излязох на сцената, трябваше да изпея песен на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата сърдита, а баща ми доизпя песента", разказа тя.