Звездата на индийското кино Реа Чакраборти е била арестувана от властите по подозрение, че е убила своя приятел Сушант Ражпут, който също е актьор и е известен на българите от сериала "Завинаги свързани".

28-годишната Чакраборти e била арестувана във вторник в Мумбай, след като преди това е била разпитвана почти три дни по случая, като в крайна сметка е била задържана.

34-годишният Ражпут бе намерен мъртъв в апартамента си в Мумбай на 14 юни и по първоначална информация на разследващите тогава всичко е изглеждало като самоубийство. В хода на разследването обаче тази хипотеза започва постепенно да избледнява и инцидентът започва да се разглежда като умишлено убийство, замаскирано като самоубийство.

Според близките на жертвата приятелката му го е "подбудила към самоубийство" с намерението да вземе парите му. Миналия месец в интервю за местно издание Чакраборти отрече тези обвинения и заяви, че Ражпут е бил живял като цар.

Освен Чакраборти, задържани са още нейният брат и бившият собственик на апартамента на жертвата. Срещу тримата все още не са повдигнати официални обвинения.

Реа Чакраборти от своя страна обяви, че е невинна и ще съдейства по всякакъв начин на разследващите, за да се стигне до истината за смъртта на 34-годишния й приятел и актьор.