Плеймейтката Светлана Василева, по мъж Гущерова, е станала майка за втори път, сега на момче.

През лятото за първи път се заговори, че тя очаква второ дете от мъжа си Християн.

Независимо от факта, че съпругата на бизнесмена предпочете да не коментира по какъвто и да било начин слуховете, тръгнали малко повече от година след появата на дъщеря ѝ Анелия-Добромира, в края на юли нейни близки от родния ѝ град ги потвърдиха.

Сега, три месеца по-късно, се разбра, че Светлана е станала майка за втори път. Първоначално, преди самата тя официално да потвърди хубавата новина, последователите ѝ в социалните мрежи забелязаха, че Гущерова отново публикува снимки в платформата, като за първи път от жаркия сезон насам позира в цял ръст, без да прикрива корема си, който днес отново е плосък.

Скоро след това тя реши отново да се пристъпи в медийното пространство, разбулвайки мистерията, с която обви личния си живот, и да сподели повече подробности около щастливото събитие пред "България Днес".

"Роди се голям здрав мъж! Момче е, точно както съм си мечтала - момиче и след това момче. Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам", разказа тя, като предпочете да не разгласява нито името на своя наследник, нито точната дата, на която му е вдъхнала живот.