Всеки уважаващ себе си хотел се опитва да изпълни  максимално добре желанията на клиентите си. Никой не иска мрънкащи и недоволни гости, а всеки се надява на колкото се може повече препоръки. 

Клиентът пък, знаейки че винаги е прав, често си позволява странни желания. И докато някои от тях са изпълними, то други са меко казано абсурдни. 

Персоналът на британската хотелска верига Travelodge разкрива най-безумните искания на клиентите си. Списъкът ще надмине всичките ви очаквания.

Най-странните искания на гостите на хотели през настоящата година варират от резервно легло за мотопед Vespa до стадо овце пред прозореца, което да помогне на госта да заспи.

От Travelodge разкриват и други странни желания. Гост поискал да му бъде уредено пълнолуние по време на престоя, а друг  настоял персоналът да му гледа две пилета.

Шакила Ахмед от Travelodge казва: „Всяка година посрещаме около 19 милиона клиенти в нашите 570 хотела в Обединеното кралство, а нашите служители получават хиляди интересни заявки от пътуващи бизнесмени и почиващи гости.

Когато е възможно, персоналът прави всичко по силите си да помогне на клиентите. Въпреки това има някои желания извън техните възможности, като например спиране на трафика по натоварен път, поява на Северното сияние и стадо овце под прозореца вместо приспивателно," допълва Ахмед.

„През последните 12 месеца екипите на нашите хотели съобщават за ръст в молбите на клиентите за помощ при предложения за брак. Един гост, например, държи да получи лодка във формата на еднорог и дъга над хотела за предложението му", допълва експертът.

Екипът на Rhyl Travelodge е помолен да организира романтична вечеря на свещи на плажа Rhyl с пътека от розови листа от хотела до масата. В Leamington Spa Travelodge служителите на хотела са помолени да осигурят пълнолуние, което да създаде правилната атмосфера, пише pochivka.blitz.bg.

Някои от най-странните неща, за които служителите на Travelodge са молени през последните 12 месеца, включват:

Можете ли да ме събудите с аларма с гайди?
Можете ли да напълните стаята ми с букети от магарешки бодили?
От къде мога да намеря пресен хагис (традиционна шотландска саздърма от агнешки дреболии)?
Можете ли да ми приготвите пържола от говеждо Абърдийн и да осигурите луксозно двуетажно легло за моите кучета Лади и Ласи?
Кое е най-доброто място за татуировки в Единбург?
Можете ли да ни станете кум? 
Можете ли да запишете съобщение на служебния ми телефон с акцента на Шон Конъри?
Можете ли да ме научите да играя голф за 30 минути?
Можете ли да ми гарантирате, че Северното сияние ще се види от хотела тази вечер?