Светът остана разтърсен след смъртта на k-pop звездата Сули. 25-годишната певица беше открита мъртва, като основната и единствена версия е самоубийство.

Сули беше наистина голяма звезда в жанра. Само в Instagram певицата има над 6 млн. последователи.

Животът на тези звезди не е никак лек. Те често са определяни за идоли и са почитани от феновете като божества. Техните договори са ужасно тежки - в тях има дори изисквания за максимално тегло на изпълнителите.

В последните 15 години са починали ужасяващо много k-pop звезди. А по-ужасяващото е, че именно славата е причина за тяхната смърт.

Те взимат решение за самоубийство след зловещо количество стрес, напрежение и други тъмни страни на славата.

Ким Джонгхюн

Той беше една от звездите на групата SHINee. Но стресът си казва думата. Праща съобщение на сестра си, в което я моли да му каже, че се е справил добре във всичко, а после ѝ написал: "Сбогом!". Когато тя се свързала с полицията, вече било късно. Ким бил в безпомощно състояние, а по-късно починал в болница. По-късно е намерено и предсмъртно писмо, в което той говори за депресия. И още, че просто иска да изчезне от света.

Тани

Едва на 22 г., прибирайки се от работа в малките часове на нощта, звездата катастрофира и загива в пожара, избухнал в колата при сблъсъка. Предполага се, че Тани е бил преуморен.

Ан Со Джин

Певицата нашумява в Корея, а впоследствие и по цял свят с участието си в шоу за таланти. През 2015 г. става част от популярната женска група, но впоследствие договорът ѝ е прекратен. Изпада в дълбока депресия и през същата година скача от 10-и етаж на сграда. Почива на 22 г.

U;NEE

Актрисата има трудно детство, но през 90-те години е една от любимките от малкия екран. През 2003 г. започва музикалната ѝ кариера, която е много повече от просто успешна. През 2007 г. обаче слага край на живота си. Тя е страдала от дълбока депресия, а накрая е станала и жертва на онлайн тролове.