"Имаме всичкото време на света"… се пее в първия клип на пловдивската група Two hours away.

"Нямам сили" е дебютното им парче, което едва качено в социалните мрежи, се радва на огромна популярност.

"Бяхме в София, пихме кафе на терасата, аз трябваше да пътувам за работа обратно на другия ден, бяхме малко поуморени и той каза: Айде да приключваме за деня, нямам сили вече. Опитахме се да свирим, да напишем нещо, не вървеше много и той каза: Нямам сили, дай да спрем, нямам сили. Имах някакви бележки от сесията, така да наречем, и като се качих в колата, просто зяпах - нямам сили, едно по едно, две седмици по-късно написах текста", спомня си Константин Христов, китарист на бандата.

А любовта към музиката събира на едно място преди три години студент по право, по икономика и трима, които изучават музиката професионално.

"С китариста в групата Константи Христов вече бяхме приятели от 10 години и решихме, че трябва да правим наша музика, той учеше в чужбина, аз - в София - право, той - бизнес в Лондон. Решихме, че тъй като така и така има часова разлика между нас и работим по този начин, групата ще се казва така.. "Два часа разлика", споделя пред bTV Александър Данев, вокал.

"Надявам се, че сме успели да направим нещо наистина добро. Ние харесваме едни  и същи неща, много сме сходни като хора, много лесно се разбираме  движим се като едно цяло. Всички харесваме онова старо - в кавички - звучене, 60-70- те години от музиката и взимаме доста идеи оттам", казва Кристиян  Желев, барабанист.

"Смятаме, че правим поп музика, която - повечето ни песни ще се различават като стил, първото ни парче е соул, нататък има по-рок парчета, гледаме да смесваме модерно звучене с класическо", обяснява Александър Данев.

Репетициите се случват главно през уикендите, когато и петимата се събират в Пловдив.

"Особено по време на тази обстановка, в която се намираме, много често си пращаме тракове по интернет, за щастие интернетът е нещото, което свързва хората", споделя Евелин Демирев, клавишни и вокали.

Групата има готови още осем авторски песни, които ще поднася на публиката на етапи. Вярват, че скоро ще зарадват своите почитатели и с концерт на живо.