Група Респект, които завладяха световната класация на MTV през далечната 2008 година с песента си "Друга нагласа", са напът да завладеят отново сърцата на меломаните.

Те започнаха кариерата си буквално от едно малко студио в квартал Кючук Париж през 2000 година. По това време този квартал се славеше като опасно място и там се зараждаха доста рапъри и хип-хоп групи, но Респект от самото начало се открояваха силно със смислени и мелодични рап парчета. Първите им концерти бяха в малки пловдивски клубове и постепенно публиката им растеше, докато не започнаха да пълнят едни от най-големите клубове и зали. Така за 8 години и стотици написани песни успяха да стигнат до световната класация на MTV.

Сега Респект имат нова песен, която звучи много различно и дълбоко. Парчето и видеото се отличават с тематиката си. "Просто трябва да греша" е фраза, която се забива в нас и някак ни успокоява, че е нормално да се греши и всичко ще е наред. "А по кой ли път поемам?", понякога се питаме всекидневно.

Видеото показва посоката, в която върви едно дете. Как се учи да живее, да греши и да взима решения. Режисьор е Вероника Фетфова, а видеограф - Иво Рашков.