Тита реши да разголи душата си в нова песен, която е по-различна от досегашните й проекти. Парчето носи името "Първият човек" и е алада.

По случай премиерата му красавицата, чието име по паспорт е Христина Христова, написа трогателен пост в социалните мрежи.

"Точно на този ден преди три години се роди Тита. Някои я описваха като провокативна, скандална, и какво ли още не. Но истината е, че нищо не е такова, каквото изглежда. Понякога имаме навика да съдим много тежко. И то без да познаваме човека отсреща.

Сега избрах да покажа най-скритото ми нещо - моята душа. За тези три години израснах много като човек и като артист. Чувствах много неща, но не можех да ги изразя. Исках да покажа много, но все още не бях готова. Е, този момент вече настъпи. Горда съм да ви представя дебютния ми сингъл “Първият човек” от албума ми, който предстои да чуете много скоро", написа тя.

Песента "Първият човек" е продуцирана от Любо Киров, а с режисурата на видеото към нея се заема Валери Милев. Музиката, текстът и аранжиментът са дело на Боян Христов.

Феновете й се разделиха на два лагера за качеството на проекта. Последователите на Тита в социалните мрежи я възхваляват, докато мнозина слушатели в YouTube не се изказват ласкаво.