Факт е, че жените, съзнателно или не, обичат да показват бюста си. Разбира се, става дума за умерена показност, а не пошло демонстриране на бюста в огромно и бездънно деколте.

Другият неоспорим момент е, че мъжете масово се заглеждат в женската гръд, но е препоръчително да го правят по завоалиран начин, а не нагло и безочливо.

Затова една жена, надарена с огромен бюст, решила да си направи доста интересен таен експеримент. Тя облякла блуза с дълбоко деколте, което да подчертава пищния ѝ бюст, а между гърдите си сложила скрита камера. След това тръгнала из улиците на Ню Йорк.

Целта ѝ била да излгеда записите след това, за да разбере колко често някой поглежда към гърдите ѝ. Резултатите от тайния ѝ експеримент са... очаквани. Почти няма човек, който да не погледне към бюста ѝ. Любопитен момент е, че и много жени също заглеждат гърдите й.

По пътя си жената била зяпана от сервитьори и гости на същите ресторанти. Както и ревнива жена, която доста силно придърпва приятеля си, докато се разминават с нея.

Случайни минувачи и продавачи също зяпали гърдите ѝ. Да не говорим ,че и кучета се заглеждали по нея. Наистина! Ще се уверите във видеото, което е в края на материала, пише jenata.blitz.bg.

Но истинската цел на секси красавицата е не само да види колко често я зяпат в деколтето, а да привлече вниманието на обществеността към проблема с рака на гърдата и неговата превенция.

Това става ясно от крайните надписи, които се появяват, когато броячът на „визуалните контакти“ надхвърли 30.