Изневярата наистина е едно от най-неприятните и шокиращи неща за една жена. Обикновено всяка жена е съкрушена, особено ако си е мислела, че той е наистина влюбен в нея. Мъжете изневеряват независимо от причината. Ако половинката ти е изневерила, не бъди сигурна, че той не те обича. Въпреки, че е бил с друга жена е напълно възможно той наистина да е влюбен в теб. Много голяма част от мъжете, които изневеряват, обичат половинките си.

Преди да започнеш спора с него, имай предвид следните неща:

1. Тя не го познава добре – когато един мъж няма достатъчно висока самооценка, той търси одобрението на други жени. Ти си тази, която го познава най-добре. Знаеш какво работи и дали е доволен от заплатата си, познаваш недостатъците и положителните му черти най-добре, знаеш какво той не харесва в себе си. Една непозната жена обаче, не знае нито едно от по-горе изброените. Това му дава свободата да се прави на такъв, какъвто не е. Тя няма как да разбере, съответно той прави това без да поема абсолютно никаква отговорност. По този начин търси утвърждаване, което няма в реалния свят. За него е достатъчно одобрението дори на една непозната, за да се почувства по-добре.

2. Не е помислил за бъдещето си - такива мъже обикновено не могат да разсъждават адекватно и за тях всичко е една шега. Те не могат да ти предложат нищо, защото все още не са взели живота си в ръце. Ако сте заедно вече от година, но той още не знае какво да прави с живота си и няма никакви планове за бъдещето си, то можеш да се притесняваш. Виждайки, че ти си вече улегнала жена и градиш бъдещето си, той може да намери утеха единствено и само при непозната, която не знае нищо за него. Тя не може да го критикува или укорява, защото не знае в какво положение се намира.

3. Няма план – в една връзка трябва да има план, за да продължи достатъчно дълго тя. Ако не си сигурна какво да правиш, просто го попитай на къде отива връзката ви, дали има някакви по-сериозни намерения. По отговора му ще разбереш дали има смисъл да продължаваш. Ако той е фокусиран върху дадена цел, свързана с теб, например да имате семейство, деца и дом, вниманието му няма да бъде привлечено от която и да е жена.Той ще прави всичко възможно да постигне целта си възможно най-скоро. Ако той не може да направи план за бъдещето си, ще бъде привлечен от множество непознати жени. Гради отношения само с мъже, които имат план и цел в живота си, така ще привлечеш човек, който ще остане до теб за цял живот.