Владо Карамазов публикува снимка с шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

Популярният актьор направи пост, който се прие в полярно от феновете му. Част от тях изразиха недоволството си заради съмнения в работата на генерала, други обаче напълно подкрепиха Карамазов. В друг кадър от публикацията той се ръкува и със здравния министър Костадин Ангелов.

"Харесвам тези хора, защото са талантливи и много добри лекари - генерал Мутафчийски и проф. Ангелов. Уважавам лекарската професия и тя буди истинско възхищение в мен", написа Владо Карамазов към снимките.

"Току-що остана с един почитател по-малко...", коментира Мария Маринова, която не остава без отговор от актьора. "А вие защо сте ми били почитателка? И ако това че казвам, че уважавам лекарската професия е нещото което заличава моята работа, заради която навярно сте ми почитателка, не говори добре за вас.", отговаря той.

Здравният министър каза кои мерки се връщат отново при много заразени!

"Исках да пусна тези снимки и знаех какво ще последва. Уважавам ги и ги харесвам като хора и лекари. Единият го познавам от близо 15 години. И няма да спра да го уважавам като приятел и лекар само защото е вече министър. А всъщност той си разбира от работата и го е доказал през последните години като директор. Не е сериозно всички като латерни да повтарят една и съща фраза и само тя да е важната. Този човек е много добър специалист, доказал се през годините. И е човек със своите проблеми като всички. Може това изказване да е крайно, но е едно. И тази цялата омраза към хората които ни лекуват е...нямам думи.", отбеляза по-късно Карамазов.