Двойката, на която ще обърнем внимание днес, е доказателство, че за истинската любов не съществуват граници - нито териториални, нито материални, нито възрастови.

Някои ще намерят романтичната им връзка за абсурдна. Въпреки огромната си разлика във възрастта обаче, двамата са изключително щастливи.

Необикновената любовна история на Линда и Джеймс започва през 2000 г. Тя е инструктор по шофиране, а той е неин ученик. Тя е на 51 години, а тогава той - едва на 18.

Между тях неочаквано пламва искрата на любовта и двамата не се страхуват да го признаят. Един прекрасен ден Линда и Джеймс се поддават на бушуващите в тях чувства и си разменят първата целувка. От тогава насам двамата са неразделни.

Напук на осъдителните погледи и коментари, година по-късно решават да станат семейство. И заживяват щастливо. През 2001 година те сключват брак.

Въпреки голямата разлика във възрастта и негативните прогнози на околните, Линда и Джеймс все още са заедно. Те продължават да са си верни един на друг в продължение на вече 18 години.

Сега Джеймс е на 36 години, а Линда на 69 и чувствата им са все така силни.

Когато станали семейство, Линда смялата, че все още може да роди дете на Джеймс. Но той бил категорично против да стане баща, защото бил от мъжете, които остават деца за цял живот. Джеймс решил, че за него ще е по-добре да гледа четиримата внуци на Линда, отколкото да има свои собствени деца.

Разбира се, времето си казва думата, а възрастовата разлика между двамата става все по-осезаема. Въпреки всичко обаче, двамата продължават да се обичат. Правят всичко заедно и се чувстват абсолютно щастливи, въпреки неодобрителните или въпросителни погледи, с които се сблъскват.