Овен 

Много труд и малко хитрост - това е успешната формула за Овните. Те не се представят как цял живот ще работят за някого и си мечтаят да имат свой бизнес, който да управляват и да не са длъжни на никого. Овните най-често успяват в живота малко след 30-те, когато вече мислят по-зряло и се ориентират добре как да осигурят добро бъдеще за семейството си. В този аспект са много отговорни и всеотдайни.

Близнаци

Близнаците изцяло разчитат на своя късмет в този живот, който никога не ги предава. Те винаги попадат на точното място в точното време и се запознават с правилните хора, които им дават идеи за милиони. Образно казано... Близнаците са сред малкото  зодии, които успяват в този живот с късмет и най-важното, добро отношение към хората, които ги запомнят с добро и винаги са готови да им помогнат.

Рак

Раците са изключително интелигентни и техният охолен живот се дължи единствено на собствените им способности и ума им, който ражда страхотни бизнес идеи. Понякога не е важното да изобретиш нещо голямо, а просто да имаш идея, за която никой друг не се е сетил досега. Раците дават всичко за семейството си и споделят всеки свой успех с тях. С финансовите си възможности осигуряват най-прекрасния дом и добро бъдеще за децата си.

Дева

Девите са много талантливи и това е ключът към техния успех в живота. Работят много, разбира се, но финансовата им независимост се дължи най-вече на таланта, с който са родени. Другите оценяват високо това, което могат и трудолюбивостта им. Точно за това Девите печелят много и харчат голяма част от парите си за пътувания и приключения, които правят живота истински смислен.

Водолей 

Водолеите водя охолен живот благодарение на половинката си в живота. В случая тяхната заслуга е да мотивират човека до тях и да го подкрепят във всяка една крачка от професионалния му път. Това е изключително важно и играе голяма роля за човека, който печели. Парите за Водолеите също се превръщат в пътувания и преживявания, които помнят цял живот.