Тежките дни за Славяни продължават. Първо загубиха битката за територия, Роберта загуби капитанската битка, а сега Красивите загубиха и първата номинационна битка.

В нея двама мъже от всяко племе се държаха за дървени колове, а по един мъж и жена от племе ги дърпаха, опитвайки се да ги откъснат. Добрин се оказа непосилна задача за Роберта и Веселин, докато Елена и Юлиян успяха да се справят с Томас и после с Март. По този начин Добрин отново се превърна в герой за Траки, а Роберта обвини Веско за загубата, защото според нея той е избрал грешната стратегия и е отказал да слуша съветите на останалите.

Номинациите на Славяни бяха предвидими. Роберта очакваше да бъде номинирана, както се и случи. Основният довод на мъжете беше, че са си дали дума да номинират първо хора от другото племе.

"За мен Роберта е най-силната жена в този формат", бяха думите на Веско.

"Това ми беше една от най-тежките битки и първата истинска битка в това племе", сподели Юлиян. Всички Траки бяха доволни от победата и факта, че са дали всичко от себе си този път.

"Добата е нашият Хълк", заключи Пламен. Но дали победният устрем на племето ще продължи или ще бъдат свалени на земята, следва да разберем.

Тази вечер предстои ключова номинационна битка. Славяни вече излъчиха един войн за петък и ако загубят и сега, това ще означава, че следващата седмица със сигурност ще са само трима срещу 8 войни на Траки. Дали Томас, Веско, Март и Роберта ще успеят да се запазят като племе?

Траки взеха три поредни победи и изглеждат непобедими, особено сега когато Юлиян отново се раздава в битките. Дали ще станем свидетели на поредна тяхна победа и запазване на племето или все пак Славяни ще успеят да ги изненадат? Кой ще спечели битката и кой ще е вторият номиниран ще разберем от 21:00 ч. по Нова.