Старите хора често казват, че нищо в живота не се случва без причина. И може би са прави, че случайности наистина не съществуват.

Колкото и скептично да сме настроени към този факт, има истории, които доказват, че в живота винаги има място за малко магия. Като тази на това момче от Щатите.

Когато било на 7 години, то изпратило колет до Филипините, който след 15 години променил живота му.

Тирел участвал в благотворителна акция на местната църква, в която деца от по-състоятелни семейства помагат на свои по-бедни връстници от други страни.

Той бил момче с добро сърце, затова грабнал най-голямата кутия, която намерил, и я напълнил с канцеларски материали и играчки.

Най-важното условие в благотворителната акция било подателят да сложи в пакета своя снимка, а на гърба й да напише името и фамилията си.

И тъй като била много благодарна за подаръците, запазила снимката на Тирел.

А когато пораснала, решила да го намери с помощта на социалните мрежи. Лесно го открила и веднага му писала. Той обаче не й отговорил, дори не обърнал внимание на съобщението, защото не я познавал.

Но Джоана не се предала. Тя добавила Тирел към приятелите си, а след това му обяснила откъде го познава и защо му пише.

Младежът не си спомнял за подаръка, който изпратил преди толкова много време. Попитал майка си наистина ли е участвал в такава благотворителна акция. След като получил утвърдителен отговор, започнал да си пише с Джоана.

От дългите разговори станало ясно, че двамата имат много общо. Пишели си с часове, а отношенията им ставали все по-искрени.

Година след като се открили, Тирел решил да отиде до Филипините, за да се срещне с Джоана. Събрал пари за билет и въпреки че бил ужасен, че ще лети сам, се качил на самолета. А когато застанал пред Джоана, веднага разбрал, че е влюбен в нея.

Тирел не се отделил от момичето 10 дни. Но те не му стигнали и тръгвайки си за родината, обещал да се върне пак. И спазил обещанието.

Върнал се във Филипините за цял месец и с конкретна цел – да предложи на Джоана да се омъжи за него.

Сватбите били две – едната в САЩ, другата във Филипините.

На тържеството младоженците организирали благотворителна акция. Всички гости носели кутии с вещи за бедните и своя снимка, на която били изписани имената им, пише jenata.blitz.bg.

Тирел и Джоана са щастливо семейство. Имат си малко момченце. 

И редовно участват в благотворителни акции. Все пак една такава промени живота им!