Футболистката Велислава Димитрова, която в риалити формата "Фермата" се бори за наградата от 100 000 лева с майка си Дана като един играч, призна, че е била малтретирана като тийнейджър.

Изповедта на блондинката с постоянен адрес в Германия бе предизвикана от лошото отношение на домакинята Красимира и маникюристката Силвия към най–младия участник в шоуто - 22-годишната Веселка.

За шест седмици в шоуто спортистката е споменавала многократно проблемното си детство, лошия път, по който е тръгнала, побоищата в училище и бягствата от вкъщи, което накарало майка й да й купи билет за Германия.

"Много хора са си позволявали да ме обиждат, да ми се подиграват. Виждала съм как едни дърпат конците на други, които са толкова малоценни, че в момента, в който им кажеш една блага дума, са способни да убият човек за теб", заяви със сълзи на очи Велислава.

Основната причина за конфликтите й в училище е бил фактът, че не е женствена. До ден днешен тя се срамува да пусне косата си или да сложи рокля. Велислава е раздавала крошета и в защита на своята сестра близначка.

Ревливите й излияния накараха майка й Дана да я скастри: "Събери се! Филмираш се излишно и правиш буря в чаша вода с неподходящите хора!"

"Цял месец гледам как й скачат на Веселка и ще гръмна! Не съм съгласна да живея в такъв свят!", отсече дъщеря й и обеща да не влиза в конфликт с най-големия си дразнител в шоуто Красимира.