Смущаваща случка на борда на препълнен пътнически самолет от Москва за Владивосток, причини доста неудобство на пасажерите и кабинния персонал на авиокомпания Россия.

Стюардеса трябваше да принуди двойка да спре да извършва сексуален акт на седалката в пътническия салон, пред очите на всички останали пътници.

Видеозапис, запечатал скандалните им действия, се появи в мрежата.

На кадрите се вижда как стюардесата се обръща към мъж и жена с молба да спрат да нарушават обществения ред с непристойното си поведение.

"Хайде сега, успокойте се и се укротете по-бързо", казва им стюардесата на руски. Докато я гледат с празни изражения на лицата и не реагират, стюардесата им казва с по-строг тон, че самолетът ще кацне принудително и те ще бъдат изхвърлени, ако не спрат веднага.

"Приберете пениса си в панталоните, веднага", нарежда тя.

Пияни руснаци се отдадоха на разврат в самолета

 

Инцидентът е станал вчера на борда на самолет, изпълняващ полет от Москва до Владивосток.

Полицаи са задържали 43-годишна жена от Владивосток и 41-годишен мъж от Находка, срещу които е постъпила жалбата.

Според информация на летищните власти, на борда на самолета пътниците са употребили сериозно количество алкохол и са се отдали на плътски страсти, пише Факти.бг.

Когато самолетът кацнал във Владивосток, двойката е била задържана от полицията и обвинена, че е употребила прекомерни количества алкохол на борда на самолета и в извършване на орален секс в икономична класа.

Разгорещилите се пътници са заплашени от административна глоба и двуседмичен престой в ареста.

Пияни руснаци се отдадоха на разврат в самолета