Kръвната проба на Явор Бахаров, който беше хванат пиян и дрогиран зад волана в Банско, вече е ясна.

Резултатът от кръвния тест, който актьорът дал доброволно, станал готов вчера. Тестът категорично доказал, че Бахаров е седнал зад волана с 1,40 промила алкохол в кръвта. Това потвърдиха от полицията и прокуратурата в Благоевград.

Актьорът беше заловен в неадекватно състояние в събота. Той управлявал "Мицубиши Лансър" с четири отворени прозореца, а от колата дънела музика, докато шофьорът криволичел сред туристите, които в този час се разхождали из зимния курорт.

Щом го забелязали, полицаите директно го спрели, за да не блъсне някой. 

Полицаите познали Бахаров, след като той свалил скиорската си маска. На място тестът с дрегер отчел 1,3 промила алкохол, а този за наркотици показал наличие на кокаин и марихуана в кръвта му, пише в. "Телеграф".

Припомняме, че Бахаров прекара 24 часа в ареста, след което го пуснаха срещу 5 000 лв. гаранция. За да предприеме последващи действия, прокуратурата изчакваше кръвния тест, който се оказа дори по-висок от резултата на дрегера. 

До 5 години затвор за Бахаров

Явр Бахаров отива на съд с две повдигнати обвинения като може да отнесе между 1 и 3 години затвор.

Дали ще лежи ефективно, ще реши съдът в Благоевград.

Това не е първото му провинение като зад гърба си Явор има още една присъда - пробация от 9 месеца, така че трудно съдът ще намери мотиви да му даде отново условна присъда.

Явор Бахаров с обвинение! Тестът е показал над 1.2 промила алкохол и кокаин!