Ротшилд са най-старият финансов клан на планетата. Конспиролозите ги наричат ​​тайни владетели на света, върха на "златния милиард" - западния елит и неговите слуги. Рупорът на клана е уважаваното британско списание The Economist , създадено през 1843 година. 

Карл Маркс още го нарече "европейски орган на финансовата аристокрация". Сега седмичникът се превърна в глобален орган на финансисти, публикуван на различни езици. „Ние обхващаме всички важни събития в света и го правим добре“, казват издателите, цитирани от КП. - Обективността, оригиналността на разбирането и пропагандата на икономическата и политическата свобода ни отличават от другите публикации. Ето защо шест милиона души четат The Economist всяка седмица, включително водещите световни политически и бизнес лидери. "

Шифри за елита

Списанието се различава от другите и с традицията си за издаване в края на ноември на прогнози за следващата година с корица загадка.

От древни времена елитите, за да се различават от обикновените хора, обичат да се „събират заедно“ в тайни общества, ордени, ложи с мистични обреди, специални знаци, кодове. Затова мнозина възприемат криптираните корици на списанието като скрито политическо пророчество за елита и в същото време план за действие за световните елити.

Днес върху планетата като „черен лебед“ внезапно се стовари SARS-COV-2, разпространявайки паника и смърт. Тръмп и други западни лидери изискват независимо разследване откъде точно е дошъл този коронавирус и защо не е убит в зародиш? Откровено обвинява Китай за пандемията.

На кого е символ китайската панда?

В тази връзка от днешна гледна точка е любопитно да разгледаме няколко от предишните корици на пъзела The Economist.

Вземете корицата „Свят 2015“. Броят беше пуснат, подчертаваме, в края на 2014 г.

В самия център на криптираната корица на предстоящата съдба на планетата световните лидери: Владимир Путин, Ангела Меркел, Барак Обама, Си Дзинпин и Нарендра Моди. Над другаря Си стои китайски полицай в медицинска маска и ръкавици! По времето на излизането на списанието едва ли някой му е обърнал внимание. Сега, след повече от пет години, този полицай изглежда много мистериозен, символичен. Той ли осигури карантината в Ухан през януари? Оттук пандемията COVID-19 за няколко седмици се разпространи около планетата, заедно с маски, ръкавици. Нищо чудно, че над полицая кръжат странни белезникави мехурчета (и над другаря С!). Над другите световни лидери няма такива. Коронавирус, предаващ се по въздушно-капков път? 

Освен това! Отдолу на корицата е китайско момче с традиционна юфка (очевидно, за да не се бърка с тийнейджър от други азиатски страни.) Пред него има табела с голям надпис „ПАНИКА”. Паниката, която обхвана света през 2020 г., дойде от Китай.

 

Нека да разгледаме долната дясна страна на корицата. В краката на Си Дзинпин две златни стрели са се впили в земята. На едната е надписът "11.3". Днес знаем, че на 11 март СЗО официално обяви пандемията COVID-19. Но корицата се появи в края на 2014 г.! На втората стрела пише "11.5". На 11 май руският президент Владимир Путин и британският премиер Борис Джонсън обявиха постепенното смекчаване на антикоронавирусните мерки в техните страни. Или може би на този майски ден преди две седмици се е случило определено съдбовно събитие, за което се предполага, че само избраните знаят? Или тази дата като цяло се отнася до следващата година? Ще се върнем обаче към стрелите.

Междувременно разгледайте предната част. Там има мускулеста панда в къси панталони от знамето на Китай.

Първо, всички знаят, че пандата е неофициален символ на Средното царство. Защо трябваше да нахлузвате нейните "говорещи" гащи? Второ, свикнали сме с факта, че пандата е добродушно животно със сладко хубаво лице. А пред нас е някакво чудовище, готово да скочи.

Може би тази картина всъщност символизира нещо друго? Страшна инфекция, която скочи върху всички нас от Китай? Самата пандемия.

Преценете сами: panda на английски - panda. Пандемия - pandemic. В съзвучие. Коренът на тези думи е един.

Това обаче все още са цветя, приятели. Горчиви плодове, по-скоро отровни, ще се появят на втората криптирана корица на The Economist.

Коннците на Апокалипсиса

Прогнозният брой „Свят -2019“ бе публикуван в края на 2018 г. Точно една година преди избухването на неизвестна болест в Средното царство. Което официално започна през декември 2019 г.

Четиримата зловещи конници на Апокалипсиса от библейското Откровение на Йоан Богослов са поразителни. Името им е чума (мор, т.е. епидемия), война, глад, смърт.

Ето как Йоан Богослов описва първия конник: „Погледнах, и ето бял кон, а на него имаше ездач с лък и му се даде венец.“ Сега е ясно, откъде дойдоха двете златни стрели от краката на Си Дзинпин през 2014 г. Ездач на име Чума (Pestilence) ги освободи от лъка си. Коронавирусът, между другото, вече се нарича чума на 21 век. Венецът, даден на ездача в Апокалипсиса, е короната. Тази корона - ето ти съвпадение! - е търговската марка на SARS-COV-2 и нейните колеги. Името им е коронавируси. Тъй като в електронните микрографии те имат много характерни големи щифтове, като на корона. С тези щифтове вирусът се свързва с човешките клетки и го заразява.

Художникът на The Economist изобрази странна корона на главата на втория конник, наречен Война. Под формата на остри лъчи. Точно същото, както на Статуята на свободата, символа на САЩ (въпреки че Апокалипсисът не казва и дума за короната.) Сега този странен символ стана ясен. Щатите всъщност обявиха на Китай студена война. Иск за обезщетение от 9 трилиона долара за щетите, причинени от пандемията. Заплашителни санкции, конфискация на 1,1 трилиона долара, инвестирани от Пекин в дългови ценни книжа на САЩ и други санкции в резултат на тази вреда. Тръмп вече събира антикитайска коалиция на Запад.

 

Всичко е ясно с третия ездач - Глад. Изпълнителният директор на Световната програма за храните на ООН Дейвид Бийзли предупреди, че ако не бъдат предприети спешни мерки, след няколко месеца планетата ще се изправи пред библейски глад заради пандемията. Ще бъдат засегнати около 130 милиона души!

Ездачът на име Смърт успя да отведе тази година в другия свят над 350 хиляди пациенти с коронавирус. И всеки ден увеличава броя на жертвите.

Любопитно е, че ездачите на корицата се насочват към тъжна китайска панда (отново тази панда!) Следващ по маршрута им е булдог (символ на Великобритания ). Точно над булдога е изобразен Тръмп, президентът на САЩ. В действителност пандемията започва в Китай, откъдето се разпространи в Англия, САЩ, а след това навсякъде...

Друга мистична загадка на тази корица е странното животно отдолу, което декодерите приемаха дълго време като гущер, броненосец. Едва през февруари 2020 г. се появи истината. Китайски учени, проучвайки повече от хиляда диви животни, съобщават, че геномните последователности на вирусаи, открити в панголините, са 99 процента идентични на тези, открити при пациенти с коронавирус. Така беше намерена междинна връзка, чрез която SARS-COV-2 прескачаше от прилеп към човек. Реликвеният звяр панголи, изцяло покрит с люспи. Рядък, записан в Червената книга. Той беше нарисуван от художника на корицата. Година преди пандемията! Да, кожата ни настръхва от такова съвпадение, независимо дали е пророчество.

QR код Да Винчи

Светът след пандемията ще се промени много, казват днес експертите. Друг въпрос е как? Отговорите също изглеждат криптирани на корицата на списание The Economist с конниците на Апокалипсиса и червенокнижния панголин, гнездо на коронавируса.

Ключът към шифрованата корица на Световната 2019 е Кодът на Да Винчи. Точно тази година се навършват 500 години от смъртта на големия водач на Ренесанса. Известен художник, скулптор, архитект, учен, изобретател, писател, музикант ... В известните си дневници той пише от дясно на ляво в огледален образ. Смята се, че по този начин геният криптира изследванията си, „пророчествата“, така че идеите да се разкриват постепенно, тъй като човечеството „узрява“ за тях постепенно… Ненапразно на него е посветена най-продаваната книга на Дан Браун „Шифърът на Леонардо“.

 

На корицата на „The Economist“ виждаме не идеалния мъж на Леонардо, а откровена пародия на него

Криптираните скици на корицата на „Свят 2019“ са направени в стила на Леонардо. Текстовете до тях са написани отдясно на ляво, по примера на Да Винчи. Намек, че истинската политика се прави зад кулисите.

Ключовата корична история, разкриваща възгледите на Ротшилдови и други тайни владетели на света върху нас, простосмъртните, е новият витрувиански човек.

Всички знаят класическия модел на Да Винчи на идеалните пропорции на мъжкото тяло в кръг и квадрат, като илюстрация на трактат на древния архитект Витрувий. Оттук и името на фигурата. Витрувианският мъж на Леонардо е наполовина божествен, той е част от Вселената, главата му опира в небето. Половината - земно същество, защото опира на земята с краката си. Той е хармоничен не само в пропорциите на тялото, но и в комбинацията от земни и духовни принципи. Така големият художник и учен се опита да ни предаде значението на Висшата хармония.

На корицата на The Economist виждаме не идеалния мъж на Леонардо, а откровена пародия на него. Загубил връзка с Небето и опора на Земята, както е изобразено... без крака. На очите му - очила за виртуална реалност. Но в едната ръка - марихуана, в другата... смартфон с QR код. Този код е заветният електронен пропуск на улицата за тези, които седят в карантините на коронавируса, „самоизолацията“ на жителите. Сега всички знаем за това. Но как в края на 2018 г. художникът на The Economist би могъл да познае тези кодове на смартфоните? Или вече са били планирани от елита, за да управляват хората?

На ръката на "новия човек, идеален за елита", е символът на ДНК. Освен това над главата на пародията на витрувианския мъж на Леонардо щъркел носи дете, вече с баркод. 

В допълнение към всичко в горната част на тази корица е рисунка на самия Да Винчи - мъж с перфектни пропорции на лицето. Ако се съди по огледалния надпис наблизо - „Технология за разпознаване на лица“ - това е откровен намек, че в новата реалност тоталното проследяване на хората ще се засили с помощта на видеокамери и други най-нови технически средства. Никой не може да се скрие от Биг Брадър...

Ето такава популация, която е в ярост от наркотици, виртуална реалност, под пълен електронен контрол, с лични QR кодове, неспособна да разбере реалността и протеста, съдейки по обложката, е необходимо за тайните владетели на света.

Предсказанията на Ротшилд на пандемията, които доскоро изглеждаха като научна фантастика, ускоряват прехода към новия пост-коронавирусен свят на Оруел със своя Биг Брадър.

Друг въпрос е дали ще успеят?

Много зависи от нас.

Превод: Glas.bg