Въпреки изпитанията, които ни поднесе 2020 година, любовта не спира да бъде опора и надежда за по-добри дни.

Заради извънредната ситуация, в която ни постави коронавирусът, светът сякаш за момент е спрял, защото се наложи всички големи събития да бъдат стопирани.

За някои хора тези големи събития бяха сватби, които, предвид създалото се положение, трябва да бъдат отложени за неопределен период. Миналата година много звездни двойки се сгодиха, като тази година се очакваше да минат под венчилото.

За голяма част от влюбените вълнуващото събитие би трябвало да се случи догодина.

Дженифър Лопес сама бе споменала, че иска да вдигне голяма сватба през 2020 г. с възлюбения си Алекс Родригес. Сега обаче двамата съвсем не мислят за сватбените си планове.

Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха миналата година навръх Свети Валентин, като тази година плануваха да кажат „да“ на екзотично пътуване. В началото на този месец, след като Кейти и Орландо разкриха, че очакват първото си дете, двамата заявиха, че отлагат сватбата си, на която бяха поканени около 150 човека, а избраната им дестинация бе Япония. В интервю за The Times UK Блум сподели, че сватбените им кроежи се налага да се отложат или поне променят драстично.

„Искахме да пътуваме, но коронавирусът изцяло промени нещата. В този ден не бихме искали да се чувстваме некомфортно, нито пък нашите гости трябва да са поставени в такава неприятна ситуация“, каза актьорът. Приближени споделят, че с Кейти в последна сметка все пак искат да вдигнат сватба след раждането на детето, но в интимна домашна обстановка, ако това се наложи.

Тази година се очакваше и поредната пищна сватба в британската кралска фамилия – тази на принцеса Беатрис и мултимилионера Едуардо Мапели Моци. Двамата отлагат големия си ден за втори път. Първоначално това се наложи, заради бащата на Беатрис – принц Андрю – и сексскандала около него. После целият свят говореше за оттеглянето от кралските задължения на принц Хари и Меган Маркъл, което пак измести фокуса от сватбата на Беатрис. Сега принцесата отново трябва да отложи събитието, планувано за 29 май, заради пандемията. Елизабет II дори бе удостоила внучката си с честта да проведе празненството в Бъкингамския дворец, където празнуваха сватбата си Кейт Мидълтън и принц Уилям. В крайна сметка Беатрис се омъжи на 17 юли тази година.

21-годишният Бруклин Бекъм и Никола Пелц - 25-годишната щерка на еврейския милиардер Нелсън Пелц, решиха да отложат сватбата си заради пандемията на коронавируса. Първоначално двойката планираше да сключи брак през септември 2021 г., но отлага събитието за 2022 г. заради втората вълна на пандемията.

Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм и наследницата на американския магнат планират да се венчаят в семейното имение на Бекъм в Котсуолдс, Великобритания, и след това да има втора церемония, най-вероятно в Италия. Така всички роднини, както от страна на младоженеца, така и от страна на булката да могат да присъстват на сватбата.

Все пак някои сватби се състояха...

Актрисата Скарлет Йохансон се омъжи за Колин Джост година след годежа.

Двамата се оженили на скромна церемония. Двойката е спазила всички инструкции на американските власти за предотвратяване на разпространението на Ковид-19.

Йохансон, която е на 34 години, има два предишни брака - с актьора Райън Рейнолдс и с журналиста Ромен Дориак, с когото има дъщеря Роуз, родена през 2014 г. За Джост това е първи брак. 

Прочутата спасителка на плажа Памела Андерсън се врече във вечна вярност на продуцента Джон Питърс. Това се случи на тайна сватбена церемония в Малибу

Красиви момичета има навсякъде. Можех да си избера някое от тях, но в продължение на 35 години съм искал само Памела, обясни Питърс пред The Hollywood Reporter.

Това е пети брак и за двамата влюбени. „Джон е „оригиналното“ лошо момче на Холивуд“, обясни се в любов и Андерсън. Сред бившите любовни завоевания на Питърс пък е и Барбара Стрейзънд, с която заедно работят по „Роди се звезда“ от 1976 г. 40 години по-късно младоженецът отново застана начело на римейк на филма, който бе заснет от Брадли Купър и с участието на Лейди Гага.

За съжаление обаче, двойката прекрати взаимоотношенията си само 12 дни след сватбата им.

Най-шумните разводи през 2020 година СНИМКИ

Звездата от „Baywatch“ потвърди, че тя и Джон са „отделили известно време, за да се разделят и да преосмислят какво искат един от друг“. Това става по-малко от две седмици след сватбата им в края на януари.

Заместник-кметът на район Източен Ерол Садъков се прости с ергенския живот. Синът на легендата на Локомотив Пд Аян Садъков и дългогодишната му приятелка Христина си казаха "да" пред около 250 гости в ETRA HALL в комплекс 7 POINTS в Пловдив.

Бизнесменът Иван Петлешков и чаровната му съпругата Елена кумуваха на младото семейство. На елегантното сватбено тържество присъства и кметът на Пловдив Здравко Димитров, който беше в компанията на дъщеря си, евродепутата Йохан Кючук, Ахмед Карадайъ, депутата Димитър Георгиев, Петя Раева, бизнесмена Васил Боснешки, приятели, близки и колеги на младото семейство.