Разбира се, богатият мъж винаги е галеник на съдбата, който е свикнал да получава само най-доброто от живота. Няма да ви лъжем – привлекателните и поддържани момичета, които се открояват от тълпата, имат по-големи шансове да се сдобият със заможен годеник. 

Ако искате да ви обсипят с диаманти, поддържайте се. Разбира се, всеки си има свой вкус – някои обичат стройни спортни момичета, други се палят по по-заоблени дами с палава искра в погледа, а трети си мечтаят за нежна и скромна девойка от сой. Но дори ако сте го покорили от пръв поглед, не бива да се отпускате. Да спечелите сърцето на милионера не е чак толкова лесно. Какви жени са склонни да поведат към олтара богатите мъже? Повечето богаташи си имат готов образ за бъдещата си булка. А на някои момичета дори не им се налага да играят роля, за да се впишат в шаблона – те просто са се родили такива.

Недосегаемата

Богатите мъже са ловджии, които обичат да завоюват. Леснодостъпните и вулгарни момичета не ги интересуват. Те са свикнали да бъдат заобиколени от фалш. Имаш ли пари, имаш и жени. Момичетата се стремят сляпо към богатия живот. Всяко едно смята, че може да спечели сърцето на мъжа с невероятния си външен вид. Къса пола, ярко червило, удължени мигли, силиконови гърди – тези „невести“ си приличат като близначки. „Когато отивам на ресторант, винаги се повтаря един и същ сценарий“, казва 45-годишният предприемач И.. „На момичетата всичко им е еднакво – телефоните, прическите, фигурите, маниерите. Понякога е чак плашещо. Аз търся жена, която ще се откроява сред клонираните кукли Барби. Да, аз съм мъж на средна възраст, но искам романтика, искам да ухажвам любимата си, да й подарявам цветя – а те само дето не ми представят сметка за любовта си“. Така че по-големи шансове ще има онази, която ще се откроява сред останалите и първата вечер ще позволи на кавалера само да я изпрати до вкъщи. Забраненият плод винаги е сладък. Дайте на мъжа надежда, че може да ви завоюва – но не веднага. Научете се да отказвате тактично, с лек флирт. И най-важното – помнете, че всичко хубаво идва при онзи, който умее да чака. Вземете пример от приказната Пепеляшка, която е успяла да покори принца.

Мръсницата



Американската писателка Шери Аргов е издала чудесно пособие за всички жени, които си мечтаят да станат независими, силни и привлекателни. Книгата се нарича „Мъжете обичат мръсници. Ръководство за твърде добри жени“. Шери е сигурна, че мъжете никога не се влюбват по собствено желание. На тях им харесва да бъдат свободни. Когато си избират мръсница, те си мислят за краткотрайна забежка, а всъщност попадат в любовен капан, нагласен умело от партньорката. Впрочем, Шери предупреждава, че мръсницата не е озлобена срещу целия свят дама, която плете интриги. Напротив, тя е много мило момиче. „Тя е сладка като прасковка, но всяка праскова крие вътре в себе си твърда костилка“.

Фаталната хубавица



Не е задължително да изглеждате като Мерилин Монро, за да покорите сърцето на богат мъж. Фаталните хубавици обикновено просто си имат някаква пикантна особеност – и задължително сами се смятат за привлекателни. Повярвайте, че сте неотразими, и мнението на околните за вас със сигурност ще се промени. Запомнете, че милионерите никога няма да обърнат внимание на жена, която не е уверена в себе си. Девизът на богатите хора е „Ако искаш да бъдеш щастлив, ще бъдеш щастлив“. Комплексираните дами нямат шанс да завоюват сърцето на богаташ.

Интелектуалката



Според статистиката милиардерите най-често се женят за образовани, умни и възпитани жени. Например Бил Гейтс е обърнал внимание на бъдещата си съпруга Мелинда, защото тя постоянно ходела из офиса с обувки на плоска подметка. Основателят на Microsoft вярвал, че колкото е по-нисък токът, толкова е по-умна жената. Създателят на Google Лари Пейдж също признавал, че се гордее с жена си Лусинда, която провежда научни изследвания в сферата на биомедицинската информатика. Впрочем, двамата са заедно вече от 12 години и имат две деца. Генералният директор на Louis Vuitton Moet Hennessy Бернард Арно, чието състояние се оценява на 81 млн. евро, се е оженил за пианистката Елен Мерсие. При това милиардерът покорил любимата си не с богатството си, а с виртуозно свирене на пиано. Кой знае какви умения ще ви донесат късмет? Във всички случаи, колкото сте по-образовани, толкова по-високи са шансовете ви да заинтригувате някой богаташ. Един милионер иска да имат до себе си умна и добре възпитана дама, която да излъчва благородство.

Момичето на тати



Според психолозите „принцеса“ може да стане и жена, която е много обичана от татко си. Бащата е първият мъж в живота на момичето. Отношенията с противоположния пол до голяма степен зависят от това как се е държал бащата с детето, пише woman.bg. Ако се е възхищавал на дъщеря си и постоянно я е наричал красавица, мъжете също ще я боготворят и ще изпълняват всичките ѝ желания. Работата е там, че бащата е успял да внуши на дъщеричката си, че тя е най-страхотната на света. Тази подсъзнателна увереност действа безотказно на мъжете. Сигурно сте виждали някога „сивата мишка“ на училището да покори сърцето на най-хубавото момче в класа. Просто това момиче е израсло в семейство, в което родителите са се обичали и винаги са се възхищавали на малката си принцеса. Така че „момичетата на татко“ имат много по-големи шансове да си хванат богат мъж.