Разгледайте снимката, коя прическа ви допада най-много и избирате най-често за вас? Помислете, запомнете номера и вижте каква тайна издава начинът, по който носите косата си, за вас.


1. Спонтанност
Мразите да правите планове и предпочитате да действате незабавно. В същото време никой не може да ви каже какво да правите, тъй като само вие решавате как ще постъпвате занапред. Казвате винаги това, което мислите, но в същото време сте приятелски настроени.

2. Лекота
Такива искрени хора като вас вече са рядкост. Вие не сте свикали с лицемерието и очаквате същото останалите, уви, често оставате разочаровани. Това обаче не ви пречи да бъдете приятелски настроени и малко наивни на моменти.

3. Смелост
Вие не се страхувате от нищо и никого и, ако е необходимо, сте готови да демонстрирате смелостта си. Не ви интересува мнението на хората около вас. Поставяте си цели и сте готови на всичко, за да ги изпълните, а и почти винаги успявате

4. Хармония
Просто обожавате живота и мразите страданието и кавгите. Все пак сте наясно, че нищо не трае вечно на този свят и е много важно човек да живее живота си изпълнен с хармония. Обичате мира и именно заради това хората търсят компанията ви.

5. Честност
Цените искреността и няма как да толерирате лицемерието в което и да било му проявление. Винаги казвате само това, което мислите и искате от околните да правят същото за вас. Ако някой ви измами, то едва ли някога ще си върне доверието ви.

6. Изтънченост
Харесва ви всичко, което е свързано със стила и с добрия вкус. Това обаче не означава, че се фокусирате върху безсмислени неща. Напротив, обичате добре да си вършите работата, без значение с какво ще се захванете. Стремите се към съвършенство във всичко.