Рони Броуер може да се смята за истински герой, заради силната си воля и борбен дух.

Мъжът страдал от депресия и заради нея години наред непрестанно се тъпчел, трупайки килограм след килограм. В един момент теглото му било толкова извън норма, че лекарите изразили загриженост за живота му, пише Факти.

Тогава Рони се стегнал и с много упорство и подкрепата на негови близки, той успял да се отърве от повече от 200 излишни килограма.

Всъщност, основната заслуга за неговия успех се дължал на две красиви дами.

Младият мъж бил толкова дебел, че не е можел дори да напуска жилището си. Именно тогава разбрал от своя лекар, че ако не промени начина си на живот в най-скоро време, не след дълго животът му ще приключи.

Американецът бързо направил равносметка и осъзнал, че наистина не може да продължава по този начин, защото е прекалено млад, за да се предаде.

По думите на Рони певицата Тейлър Суифт била първата, която му е помогнала в тежката битка с килограмите. На нейните песни той започнал да прави упражнения, с които да се отърве от свръхтеглото си.

Така, мъжът започнал бавно и постепенно да се сбогува с мазнините в тялото си.

Тук обаче, в животът му влиза още един мотиватор. Андреа Марсел е много красива млада дама, която била в положението на Рони. Тя успяла да свали 50 излишни килограма преди време и в момента изглежда повече от ослепително.

Андреа била наясно точно през какво преминава Рони и започнала да го подкрепя, давайки му най-различни съвети.

След като теглото на американеца спаднало с 2/3, пред него се появил нов проблем.

Върху тялото му увиснали като торба цели 16 килограма кожа. Наложило се да се подложи на операция в клиника, където лекари отстранили излишъците от плът по тялото му.

Процедурата продължила цели 15 часа.

Естествено, първият човек, който той искал да види след интервенцията била именно приятелката му Андреа.

Към днешна дата двамата са много щастливи и искат да продължат да моделират телата си заедно, да се мотивират и подкрепят в битката с изкушенията, за да не тръгне никой от тях отново по пътя към затлъстяването.