Уникална битка за територия се проведе в "Игри на волята" – племената трябваше да пренесат 24 парчета от пъзел, като за целта двама от всяко племе бяха вързани с разтегателно въже, а между тях по двама от племе висяха надолу с главите от люлки.

Първият пост взимаше парче и го подаваше на единия войн от люлката и така войните трябваше да си предават парчетата ръка в ръка, докато не събраха всичките на масата за нареждане.

Най-бързи бяха Траки, за които на люлките бяха близначките Елена и Стефания, които показаха, че наистина могат да се разбират само с поглед, а понякога и без него.

Двете бяха безупречни, а след тях Венцислава успя да нареди пъзела, докато Славяни още си подаваха частите.

По този начин Траки за втора поредна седмица ще спят във вилата, а Славяни ще са в рибарската колиба.

След края на битката Март беше най-ядосан от Славяни. Според него, хората на люлките - Томас и Стоян, не са се справили.

Обратно в колибата, Стоян заяви, че поема вината за загубата и призна, че е изпитвал болка по време на битката.

Още във визитката си, Веселин пък заяви, че иска да си намери българско момиче, с което да направи семейство и да се завърне в България. Снощи тираджията подари цвете на Роберта, а след това й каза, че за него тя е "каймакът, а не утайката".

Дали Веско е намерил жената на сърцето? Дали Роберта изпитва нещо към него или всичко това е стратегия? Ще разберем!

Днес предстои капитанска битка между мъж и жена. Ана Мария ще се изправи срещу Стоян, в опит да се докаже на всички в своето племе. Каква ще бъде битката, за какво ще се борят двамата и кой ще спечели? От 21:00 ч. по NOVA.