Овен 

Нямате голям късмет, ако харесвате чувствена прелюдия и бавен секс. Представителите на тази зодия никога няма да се съгласят на романтично действие - дайте им адреналин, активност и възможност да доминират. Е, ако сте свикнали напълно да се предавате на партньора си, значи нещо очарователно ви очаква, повярвайте ни.

Телец  

С тази зодия се подгответе за експерименти, щедро подправени с естествени феромони. Те не са против табутата, но са твърде прилични, за да ви предложат нещо подобно още на първата среща. Затова трябва да хванете бика за рогата в истинския смисъл на думата.

Близнаци 

О, тези Близнаци! Този двоен знак еднакво успешно успява да бъде както основната цигулка в оркестъра, така и допълнителен инструмент. Те са известни с творческия си подход към бизнеса, така че не се изненадвайте, ако веднага ви се предложи да включите сексуални играчки и други стимулиращи джаджи в процеса.

Рак 

Представителите на тази зодия обичат ролевите игри и лесно намират всички ваши ерогенни роли. Вярно, бъдете готови за факта, че често правят всичко технически, без да влагат душата си в самия процес.

Лъв 

Мечтаете ли да се пробвате като режисьор и търсите ли звезда за вашия дебютен филм? Тогава имате невероятен късмет! Лъвовете обичат да блестят, следователно обективите на филмовите камери само ще ги разбудят и ще развеселят гордостта им. Те са готови да повтарят сцените отново и отново, само за да ви докажат кой наистина е истинска суперзвезда!

Дева 

Някои наивно смятат, че Девата е сдържана както в живота, така и в леглото. Именно в спалнята представителите на тази зодия свалят маската си и си позволяват истински релакс. Те не забравят за партньора, а се опитват да му доставят максимално удоволствие.

Везни  

Везните са истински ценители на дълги прелюдии и изискани ласки. Те могат да въплъщават с вас всяко изящно въображение, но ще се съсредоточат само върху собствените си желания и чувства. Затова не очаквайте, че цялото внимание ще бъде фокусирано върху вас.

Скорпион  

Ако се окажете в леглото със Скорпион, тогава просто забравете за своята стеснителност и се пригответе да се забавлявате. Те интерпретират експертно езика на тялото, така че ще отгатнат и изпълнят всяко ваше желание.

Стрелец 

Представителите на този знак са много по-заинтересовани от процеса на ухажване и веднага щом обектът на желание се предаде, Стрелецът веднага губи интерес и намира нова муза. В периода на цветя и бонбони те нямат равни, само в леглото ролята на съблазнител по някаква причина не работи, просто не искат да инвестират емоции в самия процес.

Козирог 

Козирозите се вълнуват за броени минути и се отличават със специалната си издръжливост. Ето защо, ако сте привлечени от дълги разстояния и игри, използвайки определено господство, тогава можете спокойно да изберете Козирог за свой партньор.

Водолей 

Този зодиакален знак се представя в ролята на учен, застанал на прага на грандиозно откритие. Те обичат да експериментират и да използват различни материали, различни структури, температурни разлики и продукти като импровизирани средства. Искате ли да бъдете част от това секс-гастрономично действие? Тогава нека вашият Водолей да разбере, че винаги са искали да се видите в ролята на експериментатор.

Риби

Представителите на този знак просто не могат да обидят партньора си с отказ, така че те лесно се съгласяват на всички ваши експерименти. Рибите са невероятно чувствени, затова се опитват да доставят на избраника си максимално удоволствие.