Овен

Овните никога няма да ви простят ако им пречите да продължат напред. Най-добре никога да не им обяснявате какво и как да правят. Те знаят всичко!

Телец

Телецът няма да ви прости ако му отнемете благата, които сам е постигнал. Не става въпрос само за материалните неща. Ако, например откраднете любовта му, няма да получите прошка

Близнаци

Близнаците никога няма да ви простят ограничаването на кръга им на общуване. Освен това не могат да понасят, когато ги прекъсват.

Рак

Раците никога няма да ви простят ако се опитате да навлезете в техния свят без да сте получили разрешение за това. Когато бъдете допуснати задължително ги изслушате с цялото си внимание.

Лъв

Лъвовете не могат да простят ако не им се възхищавате. Признанието за тях е толкова важно, колкото водата и въздуха. Те наистина страдат, ако им се наложи да чуят критика по свой адрес.

Дева

Девата никога няма да ви прости безпорядъка особено ако сте посегнали на техния собствен ред. Единственият ви шанс да се откупите е като му покажете нов, непознат, за Девата начин на подреждане.

Везни

Везните физически ненавиждат всеки, който се опита да наруши хармонията им, а за тях тя е навсякъде.

Скорпион

Скорпионът не прощава изневярата, при това във всичките ѝ прояви. Това се отнася не само до любовните отношения, но и в приятелството, работата, семейсвото…

Стрелец

Стрелците никога няма да ви простят ако се опитате да ги отклоните от пътя към целта им. Тази цел те си я определят само, така че винаги трябва да сте нащрек, дали няма да пресечете порива им.

Козирог

Козирогът може да ви прости всичко освен пренебрежителното отношение. Те са способни да се изправят на крака след всяко предизвикателство, но за целта трябва да ги цените и уважавате.

Водолей

Водолеят не понася никакво ограничаване на свободата му. „Не отивай там!“, „Не прави това!“… и той ще направи точно обратното.След това моментално ще ви изключи от кръга си на общуване, заради опита ви да го управлявате.

Риби

Рибите са удивителни с това, че няма да ви простят ако не им разрешите да им помогнете. Тези, които са се сближили с Риби е добре винаги да приемат помощта им. Те го правят безкористно и не изискват взаимност.