Кабо Верде, Истрия, Йордания, Шри Ланка, Белиз - това са само някои от любимите ни туристически дестинации, които бяха популярни през 2019 година. Но къде да почиваме през 2020 г., когато пандемията на коронавируса бушува в света? Предлагаме ви списък с 10 интересни опции, които определено трябва да обмислите.

Отпуснете се на балкона

Балконът вече се е превърнал в една от най-популярните туристически дестинации на много хора. Има постоянен достъп до чист въздух, възможност за печене на скара, а пакетът All-Inclusiv дори има хладна бира.

Градински разходки

Ако имате собствена градина, имате невероятен късмет. Тук можете да правите ежедневни разходки, разбира се, като наблюдавате на разстояние 1,5 м от оградата на съседа.

Пазаруване в супермаркет


Снимка: Shutterstock

В този празничен сезон един супермаркет също си струва да се посети. Изборът е широк. Въпреки това, независимо в кой магазин отивате, във всеки от тях рафтовете с тоалетна хартия ще бъдат празни.

Мазе приключение

Това място има своите атракции: пералня и сушилня за дрехи, кутии със стари неща, мрежа във всеки ъгъл - определено ще имате какво да разкажете, когато се върнете вкъщи.

Разходка около къщата

Чудесен начин да получите много нови преживявания. Ще видите паркирани коли, кучета на каишки и изключително предпазливи хора, които ще ви заобиколят, за да поддържате дистанция. Много емоции!

Излизане до кофата за боклук

Обичате тръпката? Тогава тази опция е за вас! Необичайни гледки и екстремни миризми ще ви пренесат в друг свят за няколко мига.

Изкачване на тавана

Свеж въздух, красиви гледки и трудно катерене - всичко това предлага посещение на таванското помещение. Освен това тук гарантирано ще се потопите в света на емоциите - детски снимки, стари играчки, счупени мебели. Приятелите ще ви завиждат!

Работа и пътуване на работното място

Кой каза, че ваканцията е задължителна? В крайна сметка можете да комбинирате полезното с приятното - разходете се до работното място и след това изпълнете работните си задължения в пълна изолация от други колеги и се върнете у дома, може би дори с автобус. Тези, които работят у дома, нямат това в момента.

Познавателно посещение в Интернет

Прекарването на време в Интернет винаги е интересно, особено по време на карантина. Тук можете да организирате виртуална разходка из световни музеи или дори да преживеете истинска спа романтика, като посетите сайтове за възрастни.

Източник: der-postillon.com, Превод: Glas.bg