Овен

Вероятно, днес ще витаете в облаците, мислейки си за любимия ви човек и трудно ще се примирите с действителността. Някой разочароващи събития от страна на половинката ви, бързо ще ви свалят на Земята и ще разрушат с гръм и трясък идеалистичния ви свят.

Ако заемате ръководна длъжност, не злоупотребявайте с властта, която ви е дадена, парадирайки пред всички преимуществата, които са ви дадени. Отнасяйте се с колегите ви така, както вие бихте искали да се отнасят с вас. Демонстрирането на власт може да ви навлече само беди.

В случай, че имате усещането, че не печелите достатъчно от работата си и не може да постигнете финансовите си цели, които сте си поставили, то тогава е време да се замислите какво може да продадете като имот или кола, за да запълните липсите в бюджета ви.

Телец

Ако сте необвързани, човек от миналото ви може да ви потърси днес и да поиска да се срещнете. Спомените ви ще се върнат и има голяма вероятност старата ви любов, да се възроди и да започнете нова глава в личния си живот.

Това, което виждате на повърхността в работата ви, всъщност е като един лъжовен параван, зад който се крият много пластове нередности и проблеми. За да стигнете до сърцевината, ще трябва да се потрудите доста, и може би ще претърпите доста разочарования от истините, които ще разкриете.

Вероятно, днес ще сте много объркани по отношение на това с какви хора да работите и към какви инвестиции да насочите парите си. Ако нямате ясна визия за нещата, то по-добре си спестете парите, за да не сте на загуба.

Близнаци

Ако сте имали някои дребни спорове и разногласия с партньора ви, бързо ще поправите нанесените щети и отново ще може да си говорите откровено и спокойно, както преди. Всичко ще ви бъде много лесно, тъй като конфигурацията на планетите е благоприятна в сектора ви, отговарящ за любовта.

Слейте се с тълпата днес и извадете на показ ваши лични проблеми, които имат и обикновените хора, без да си служите с високопарни думи и да се правите, че всичко знаете и можете. Това ще е печелившата стратегия днес, при някои ваши важни изяви свързани с работата ви.

Представянето ви пред голяма аудитория и издигането ви в кариерата, ще наложи да обърнете сериозно внимание на дрехите и външния ви вид, за да изглеждате професионално и да вдъхвате увереност. Позволете на половинката ви да ви даде някои модни съвети. Безработните ще имат успех, ако се явят на интервю за работа.

Рак

Днес, може да поговорите с половинката си за проблем от миналото ви, който ви мъчи и ви тежи от доста време. Споделете открито чувствата си, мнението си и евентуалното решение на проблема. Задълбоченият разговор ще бъде от полза и за двама ви.

Обърканост и нерешителност ще бележат този работен ден. Трудно ще взимате решения и вероятно ще се лутате безцелно, без да знаете в каква посока да поемете. В такива случаи, се вслушайте в интуицията си и ще откриете верния път.

Не се очакват сериозни финансови постъпления през този ден. Това не бива да ви обезсърчава и да ви кара да изпадате в паника. Използвайте това време да планирате разумно разходите си и да откриете талант, който може да ви носи допълнителни, макар и малки доходи в свободното ви време.

Лъв

Спомените за моментите от началото на връзката ви, днес ще ви върнат назад във времето, когато сте били млади, щури и влюбени. Направете нещо романтично с препратка към първите ви срещи и разпалете отново огъня на любовта. Ще се убедите, че нищо не е забравено и от половинката ви.

Вероятно, днес може да ви се отправи предложение за работа по даден проект от конкурентна фирма, но ще ви е трудно да решите какво да правите, тъй като ако сте обвързани към даден работодател, това ще представлява конфликт на интереси. Честността ви ще бъде ключова в тази ситуация.

Денят е чудесен да развиете нова идея за работа от вкъщи, онлайн проекти или друг вид услуга, която да извършвате от дома си. Това ще ви помогне да спестите пари за цялото ви семейство.

Дева

Отдадеността към работата ви ще надделее днес и трудно ще се отпуснете в компанията на партньора ви, ако трябва да не мислите за ангажиментите в службата ви. Прекалената ви дисциплинираност може да навреди на личния ви живот, така че си позволете да се отпуснете за малко.

Опитайте се да запазите честта и достойнството си на работното ви място през този ден. Някои фирмени политики може да не са по вкуса ви и да са в разрез с принципите ви. Въпреки всичко бъдете себе си и следвайте заложените си приоритети, без да злепоставяте другите, само и само, вие да изпъкнете.

Това е денят, в който ще започнете да усещате финансов подем. Ще имате възможност да покриете повечето си разходи и ще ви останат пари за някои дребни, глезещи неща, които ви радват. Добър ден и за инвестиции.

Везни

Вероятно, днес ще се запитате дали има нещо, което не е наред във връзката ви и какво ви липсва в настоящите ви лични отношения. Ще е добре да преосмислите целите ви като двойка, в противен случай, връзката ви малко по малко, ще стане неустойчива и уязвима.

Не се опитвайте да манипулирате хората около вас и да упражнявате контрол в работата на колектива ви. Това може да доведе до голямо объркване и недоразумения, които трудно ще бъдат разрешени. Избягвайте подобен тип поведение днес и си работете тихо и кротко.

Звездите ви предупреждават първо да се погрижите за собствените си разходи и сметки, и след това да помагате на приятелите ви, които ви искат уж малък заем. Сега е момента, в който трябва да се погрижите за финансовата ви стабилност, тъй като ви очакват доста непредвидени плащания.

Скорпион

Фокусът към професионалните ви ангажименти през този ден, може да създаде сериозен конфликт с партньора ви, ако за пореден път го пренебрегнете и не му обърнете достатъчно внимание. Всичко, което ще се изисква от вас е да отделите малко време, което да прекарате с любимия ви човек.

Не е нужно да сте съпричастни с проблемите и драмите на всичките ви колеги или клиенти. Осигурете си спокойна работна атмосфера и не се превръщайте в кошче за душевните проблеми на околните. Ако водите разговор, който ви напряга, сменете темата или си намерете оправдание да го прекратите.

Възможно е да имате някои семейни скандали, заради парите, които иска всеки един член от вашето семейство. Вероятно, трудно ще се угоди на всички, така че проявете дипломатичност и се погрижите за неотложните разходи.

Стрелец

Желанието ви да имате прекрасна, романтична и хармонична любовна връзка, днес ще бъде доста осезаемо. Ще намерите пътя към сърцето на партньора ви и ще се отправите в една и съща посока, благодарение на разбирателството помежду ви. Предстои ви положителна промяна след ревизия на всичко случило се до момента в личния ви живот.

Днес, ще усетите огромна сила и увереност, да се справите и с най-големите ви конкуренти. Ще сте в състояние да сгазите всичко пред вас, само и само да се докажете като професионалист, който следва мечтите си. Няма причина да се страхувате от каквото и да е свързано с работа, тъй като ще пожънете успех.

Напредъкът ви в кариерата ще се отрази положително и на финансовото ви състояние. Доброто ви настроение ще ви направи по-щедри към партньора и децата ви. Сега е момента да се насладите на плодовете на усилената ви работа.

Козирог

Вероятно, днес ще сте доста раздвоени по отношение на това, как да постъпите с партньора си. От една страна, ще искате да извадите всичко негативно у партньора ви и да му натяквате за допуснатите грешки, а от друга страна, няма да ви се иска да водите спорове, тъй като имате нужда от топла прегръдка и нежна целувка. Послушайте сърцето си и не правете това, което „трябва“, а това, което искате истински.

Твърде много проблеми и напрежение ще ви се струпат на главата днес, още със започването на работния ден. Старайте се да сте съсредоточени в работата си и избягвайте влизането в спорове, които само ще ви изнервят.

Днес, може да имате известни трудности при опита ви да откриете това, което възнамерявате да закупите на разумна цена. Не купувайте нищо, преди да сте погледнали поне на три места и не сте сравнили цените. В крайна, сметка ще се стигне до успешна покупка, която да е в рамките на бюджета ви.

Водолей

Конфигурацията на планетите днес, ще ви предостави възможност да споделите малка тайна на партньора ви, която ви притеснява и ви кара да се чувствате виновни. Обсъждането на проблема ще премине гладко и ще си легнете да спите спокойно с чиста съвест.

Острият ви ум и спокойна природа ще са основните ви преимущества в работната среда днес. Ще сте като предупредителен светофар за екипа ви, който ще свети ярко и ще предотврати доста произшествия в работния процес.

Финансовите постъпления през този ден, ще са значително добри. Оригиналните ви идеи се изплащат, така че може да се насладите на високи печалби днес. Харчете спокойно, без да се притеснявате за цените на стоките.

Риби

Определено ще ви е трудно да съчетаете личния и професионалния си живот през този ден. Ако усещате, че хармонията между вас и партньора ви липсва, ще трябва да направите нещо, което да даде страхотен завършък на деня.

Днес, на работното ви място вероятно ще се носят много клюки и трудно ще опазите някоя пикантна тайна по адрес на ваш колега. Колкото и да се опитвате да скриете това, което знаете, в крайна сметка, много скоро всичко ще излезе на яве. И все пак, не се отклонявайте твърде много от работните ви задължения, които никак няма да са малко.

Идва краят на финансовите ви неволи и най-после ще може да съсредоточите енергията си към осъществяване на идея, която да ви носи добри приходи. Името, което сте си изградили като специалист, ще работи за вас и бързо ще си наберете клиенти. Безработните ще имат успех в намирането на работа.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.