Овен

Поставете си цели през този ден и не ги отлагайте във времето. В случай, че отложите, късметът ви ще се изплъзне и ще получите в замяна огромно натоварване, с което няма да можете да се справите.

Червеният цвят ще пробуди душата ви. Също така ще засили страстта, енергията и инициативността. Това ще доведе до вълнението от увереността ви, която подкрепя активната природа и желанието ви за живот. Колкото повече нюанси на червеното ви заобикалят, толкова по-големи могат да бъдат естествените ви сили.

Телец

В известен смисъл може да се каже, че късметът ви няма да ви изневери през този ден. Вероятно ще останете доволни, но не се хвалете късметлийският си фактор, това може да ви причини доста неприятности.

Свежо зеленото ще подхрани вашият дух и ще засили връзката ви с природата и растежа. Зеленото ще ви освободи от напрежението и ще осигури абсолютен напредък в любовта ви.

Близнаци

Изглежда звездите ще ви предоставят целият късмет, който някога сте си пожелавали. Навярно всичко ще върви така, както сте го планирали. Някои от вас може и да пируват.

Вдъхновяващото жълто ще повдига духът ви предизвиквайки блестящи идеи преди всичко в бизнесът. Имитирайки топлото Слънце, жълтото ще озарява всичко около вас, засилвайки интелекта, умствените сили и фокусирането.

Рак

Ако търсите късмета през този ден, най-добре хвърлете една монета във въздуха и каквото ви се падне, това ще ви е на късмет. Тоест, разчитайте единствено на себе си!

Ярко бялото и сребристо ще засилят вашата интуиция особено днес. Тези два цвята са цветове на интуицията и чистотата, и определено ще подхранят чувствителността, която ще отприщи ручеите на любовта да достигат там, където е необходимо - Щастието.

Лъв

Възможно е и да нямате късмет днес, така че внимавайте. Вероятно ще влезнете в обувките на каръка, не се кахърете - ще избутате някак и без късмет този ден.

Златистият цвят царствено ще поиска да го поставите през този ден. Най-вероятно ще засили вашият дух с повече позитивизъм и топлота. Вие сте аристократи по природа и златистият цвят ще подчертае престижът ви. Ако желаете да гледате оптимистично днес добавете златистият цвят към себе си.

Дева

Звездите ви обещават, че ще имате късмет през този ден. Така че, ако сте решили да рискувате, просто го направете без да се колебаете.

Два възвишени цвята ще похлопат на душевните ви порти през този ден. Това са Класически естественото кафяво и зеленото, разбира се. Кафявото щи засили аналитичните ви умове и ще ви посъветва, как да се справите с някои важни житейски ситуации. А зеленото ще укрепи вашата жизненост и ще ви насърчава към самоусъвършенстване.

Везни

Вероятно ще бъдете на „Вие“ с късметът днес, въпреки това все някак ще се споразумеете. И все пак, ако не ви потръгне, тогава със сигурност ще се наложи да използвате времето си ефективно във всяко едно отношение.

Ефирно розовото и светлосиньото ще отворят сърцата ви за повече любов и нежност днес. Тези бледи два нюанса ще трансформират гневът и раздразнението ви във смиреност и отзивчивост. Ако търсите успокояващото и приятното, тогава усетете тяхното присъствие през този ден.

Скорпион

Късметлийската ситуация не изглежда да бъде лоша днес. Само не си позволявайте да превърнете своят късмет в лотариен билет, при всички случаи ще се сблъскате с - „Не спечелихте, опитайте пак!“.

Мистичният черен цвят ще въведе известна дистанция между вас и хората, които ще се опитват да ви се противопоставят. Най-тъмният цвят ще ви направи независими, далеч от противоречивото мислене. Ще подчертае вашата изключителност, неподкупност и принципност.

Стрелец

Вашият късмет ще зависи от това, как ще си подредите денят по приоритет. Ако поставите конят зад каруцата, при всички положения това ще бъде вашият късмет, така че мислете и се организирайте както подобава.

Вероятно ще пожелаете да погледнете на нещата философски, получавайки яснотата на просветлението. Ето защо звездите препоръчват да поставите нещо лилаво днес. Този цвят ще ви внесе изобилие от топлота и нежност, ще насърчи вашият късмет. Дерзайте, за да разширите хоризонтите си!

Козирог

Дългоочакваните ви решения може да се обърнат само и във ваша полза днес. Изглежда звездите ще ви докоснат през този ден и вие ще сте късметлии. Все пак запазете в тайна миговете на късмета.

Комбинацията от крайности като бяло и черно например, биха ви направели консервативни като мислене или безсилни към своите начинания през този ден. Докато сивото ще ви помогне да откриете правилният и практичен пък за вашите цели. Гълъбовото сиво ще завиши вашата стабилност и надеждност, придавайки ви непоколебимата решителност.

Водолей

И дванадесет листни детелини да откриете през този ден, късметът няма да е между тях. Избягвайте хазарта и рисковите начинания. Поемете дълбоко дъх и се забавлявайте, за това не ви е необходим късмет.

В случай, че имате блестящите идеи, потопете се в синият цвят. Ще усетите покой, когато динамиката на живота се опита да ви безпокои. Ще бъдете балансирани както небето и водите. Чрез синьото ще прозрете онзи необятен поток, който прави мечтите ви в реалност и споровете в приятни разговори. Експериментирайте със синият пастелен цвят още днес.

Риби

Едва ли ще бъдете преследвани от лош късмет през този ден. Звездите ще ви предоставят някои шансове, така че може да се почувствате късметлии. Не е изключено нещата да продължат в тази насока и през идните дни.

Бледозеленият цвят ще изцели онези душевни рани, нанесени от миналото. Тази перфектна морска краска ще обнови съзнанието ви, насърчавайки онези енергии, които подмладяват дух и тяло. Поставете нещо бледозелено и същото ще ви докосне с добрината си през този ден.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.