Семейства с голям брой деца са голяма рядкост. Въпреки това ги има! Може би и заради с появата си винаги успяват да привлекат вниманието на околните.

Това е едно доста необикновено семейство. Всеки месец то купува 30 кофички кисело мляко, 24 ролки тоалетна хартия, 100 пакета пържени картофки. 

Всичко това, защото си има 10 момчета. А съвсем наскоро се сдоби с 11-ото си дете - момиче!

Последната бременност за Алексис била пълна изненада. И в това няма нищо чудно, защото предишните 10 пъти раждала все момчета. Между другото, това било единственото семейство в Обединеното кралство, което има 10 деца и всички били от мъжки пол.

Време е да се запознаете със семейството на Алексис и Дейвид Брет.

Съпрузите се били примирила с факта, че ще живеят заобиколени от 10 момчета. Но всичко се променило, когато на 39 години Алексис най-накрая родила момиченце - Камерън.

"Не се изненадах, когато разбрах, че отново ще си имаме бебе. Но трябваше да видите лицето ми, когато ми казаха, че чакам момиче!", споделя многодетната майка. 

Двойката често става обект на негативни коментари. Много хора смятат, че е крайно време да спрат да правят деца.

Сега за тях всичко ще бъде много различно. Алексис и Дейвид наистина вярват, че малката Камерън ще бъде последното дете в семейството им, макар че не изключват появата на 12-о бебе.

"Някои хора смятат, че раждам заради финансовата помощ от държавата. Но това не е така. Съпругът ми има добра работа. Това означава, че дори нямаме право да мислим за финансова подкрепа от правителството", казва Алексис.

За последната си бременност тя разбира в навечерието на Коледа. Първоначално решила, че й е зле заради храната, която е яла, но след като си направила тест, разбрала, че отново ще става майка.

Със съпруга си решили да узнаят пола на бебето предварително и останали изключително изненадани, когато разбрали, че този път няма да имат момченце.

"Нямам никаква идея какво да правя с момиче. В края на краищата имам 10 момчета! Независимо от това, ние сме много доволни и с удоволствие купуваме розови неща", споделя с радост майката на малката Камерън.

След 10 момчета и едно момиче, Алексис е решила да се върне на работа като инструктор по фитнес на непълно работно време. Въпреки че настоящата й работа е изключително уморителна.